Broj 289

Zanimljivosti

 • Kako se neguje Vesna Zakonović Arežina

  Ujutru nemam neki specijalni ritual. Posle umivanje vodom i pranje zuba, na lice nanosim kremu kao podlogu za šminku. Večernji podrazumeva skidanje šminke, nakon toga umivanje losionom i mazanje kreme od meda, pripremljene u domaćoj radinosti.

 • Mejk ap tendencije za jesen

  Na modnim pistama za ovu jesen i zimu mogli su se videti tipični mejkap trendovi za hladnije mesece. Neki šminkeri su akcenat stavili na oči jakom šminkom, dok su drugi upravo suprotno naglasili usne, najčešće tamno crvenim ružem u mat ili sjajnoj verziji. A bilo je i onih koji su lice ostavili potpuno prirodno

 • Trikovi za svež izgled

  Ako ste prethodne noći ostali do kasno u nekom provodu ili ste radili dugo, verovatno ćete ujutru biti neispavani. Pomoću nekoliko malih trikova moći ćete da izgledate kao da ste odspavali bar osam sati.

 • Brzo do lepe kože

  Krastavac je prirodno sredstvo za smanjenje pora, ali i za smirivanje upala, pa ćete uz pomoć ove maske uspeti da zategnete i učvrstite kožu lica. Ova maska je odlična za masnu ili mešovitu kožu.
  Potrebno: Jedan mali ili četvrtina velikog krastavca, kašika mleka i kašika meda.

 • Oprezno sa preparatima za kosu

  Ukoliko želite da vaša kosa bude zdrava, izbegavajte preparata za stajling kose, a ukoliko baš morate, stavite ih samo na vrhove. Gel, pena, vosak oštećuju dlaku, a ako ih nanosite na koren, mogu da zatvore lojne žlezde i izazovu brojne probleme.

 • Piling od grožđa

  Ovo voće obiluje vrednim sastojcima koji čuvaju lepotu i zdravlje, a koži daju mladalački izgled. Bogato je mineralima, pre svega natrijumom, fosforom, kalcijumom, kalijumom, gvožđem, magnezijumom i florom, vitaminima A, B, C i E, a posebno polifenolima zbog kojih je uostalom grožđe i ušlo na velika vrata u svet