Broj 279

Zanimljivosti

 • PREDNOSTI I MANE

  Idealan je ako slabo crnite jer ne postoji veliki kontrast s vašim bledim tenom. Suprotno tome, idealan je i za one koji su preplanuli jer će istaći savršeno osunčan ten.

 • Moderni peškiri za plažu

  Ovog leta na plaži morate imati peškir za plažu s veselim i upadljivim dezenom. Izaberite svoju šaru ali ne zaboravite da onda vaš kupaći mora biti jednobojan ili dezena koji je sličnog kolorita

 • TRAKE ZA KOSU

  Poput starih holivudskih zvezda, doprinesite svom retro stajlingu za plažu i nosite trake za kosu. One će vam dati jedan poseban i šik izgled a vaša kosa nikada neće izgledati neuredno na plus četrdeset.

 • Kako se neguje Snežana Babić

  Koliko vremena dnevno provodite pred ogledalom i da li ste zadovoljni svojim odrazom?
  Iako nisam narcis i ne preterujem gledajući se u ogledalo, kao svaka žena koja drži do sebe, prvo što ujutro uradim jeste da se u njega pogledam. Za sada sam zadovoljna odrazom.

 • Doterane i na plaži

  Za leto su idealne kremaste ili senke u stiku. Njima ćete lepo naglasiti oči, a lakše se nanose jer ne zahtevaju puno senčenja. Možemo ih nanositi i prstima, na primer u unutrašnje uglove kapka zlatni, bež tonovi, a preko celog kapka tamniji tonovi.

 • Letnja nega tela

  Vašoj koži leti treba više nege jer je od znoja često lepljiva i zahteva češće pranje. Zbog izlaganja suncu i toplom vetru, koža postaje hrapava, a ten žućkast. Pored toga, pore se češće začepljuju zbog znojenja i koža ne može da diše.

 • Šargarepa za dobrog ljubavnika

  Japanski naučnik Kiči Kurijama tvrdi da omiljeno voće i povrće nepogrešivo otkrivaju seksualni apetit, maštovitost, spremnost da se prilagodimo životu udvoje. Povrće, tvrdi, više karakteriše muškarce, dok je ženu lakše „razotkriti" prema omiljenom voću.