Broj 5

Zanimljivosti

 • ČUDESNI SVET KAKTUSA

  Porodica kaktusa obuhvata preko stotinu različitih oblika. To su biljke iz sušnih predela, koje su idealne i za naše tople domove.

 • ČAROBNI NAPITAK

  U poslednjih hiljadu godina, kafa je postala neizbežan deo života ljudi u celom svetu. Početak dana nezamisliv je bez barem jedne šoljice kafe, a odlasci "na kaficu" odavno su prerasli puko uživanje u crnoj tečnosti već su postali okosnica našega društvenog života.

 • MULTIORGAZAM

  Žene češće mogu da dožive više orgazama, dok muškarcima ta moć opada posle 25. godine. Samo pet do deset procenata žena i muškaraca svakodnevno ima seriju orgazama, ali se pokazalo da oni nisu direktno povezani sa bračnom srećom.

 • ZONA UŽIVANJA

  Prvo skinite svoju, a zatim odeću vašeg partnera. Upalite sveće, isključite telefone i zagrejte ruke. Zatim se pripremite za apsolutni užitak.

 • ZAVEDITE OBRVAMA

  Oči jesu ogledalo duše, ali o nama dosta govore i obrve svojom gustinom, dužinom i oblikom. Svet je zauvek upamtio zavodljive obrve Merlin Monro, "dramatične" obrve koje su krasile lice Marije Kalas, one "divlje" Bruk Šilds, mladenačke, pomalo dečačke Odri Hepbern, ili obrve koje je Marlen Ditrih čupala u vrlo tanku liniju ili ih iscrtavala olovkom. Sve ove zvezde zavodljiv i upečatljiv izgled duguju obrvama