Broj 218

Planeta

 • Pet stvari koje niste znali o Čarliju Šinu:

  Rođen je 1965. godine kao Karlos Irvin Estevez, sin glumca Martina Šina i Dženet Templton. Još u gimnaziji opredelio se za glumački poziv, kada je i počeo da snima amaterske filmove u kojima su igrali njegovi školski drugovi Rob Lou i Šon Pen.

 • Kraljevsko venčanje

  Pred očima celog sveta, princ Vilijam i Kejt Midlton stupili su u brak 29. aprila. U duhu tradicije britanskog plemstva, venčali su se u Vestminsterskoj opatiji. Ceremonija, koja je počela u devet sati ujutro, ispunila je očekivanja svih. Deo zaveta glasio je: „Da će živeti u skladu s božjim zapovestima", kao i da će: „Voleti,

 • Porodila se

  Predstavnica za medije slavne pevačice potvrdila je da je Maraja rodila devojčicu tešku 2,35 kilograma, i dečaka teškog 2,44 kilograma. Imena beba još se ne znaju, ali je Marajin suprug Nik Kenon za magazin

 • Milion dolara za beskućnike

  Pevačica Ledi Gaga izjavila je da želi da pokloni milion dolara za pomoć mladima koji žive u Njujorku bez krova nad glavom. Gaga još uvek nije odlučila kojoj organizaciji da uplati novac, pošto ih ima nekoliko, pa je predložila svojim fanovima na Fejsbuku da glasaju za neku od ponuđenih.

 • Sve bolji s vremenom

  Džon Robert Koker rođen je 20. maja 1944. godine u Šefildu, u Engleskoj. Veliki uticaj na njega i njegovu muziku imao je Rej Čarls. Muzičku karijeru započeo je sa samo 15 godina. Njegov prvi bend zvao se Avendžers, u kojem je pevao pod imenom Vans Arnold, a potom je sarađivao sa grupom Big bluz.