Broj 275

Intervju

 • Bojana Ordinačev

  Kako bi opisala svoj stil?
  Opisala bih ga kao ležeran. Iako volim da znam šta je u trendu i šta se nosi, nije mi važno da se oblačim po poslednjoj modi, nosim isključivo ono što se meni dopada i što mogu lepo da uklopim sa ostatkom

 • Moje pobede i porazi

  Posle dve godine Nemanja je ponovo deo produkcijske kuće „Grand” odakle je, zajedno sa bivšom devojkom Milenom Ćeranić, izbačen posle učešća u rijaliti programu „Farma”. Iako tvrdi da sve u životu ima prednosti i mane, pevač priznaje i da su ga neuspesi ojačali i pomogli mu da sazri i postane bolji

 • Volim mačo frajere

  Želim čudo od muškarca. Moj muškarac treba da bude tolerantan, da ima puno razumevanja, a mora i da bude mačo frajer koji zna šta želi. Takođe, mora imati svoj život i svoje zanimanje jer ako to nema onda ili ti se prikači pa bude stalno uz tebe i onda se ljubav pretvori u gušenje ili postaje isfrustriran.

 • Na tajnom zadatku

  Kako se kod nas postaje detektiv?
  Uglavnom se opredeljuju ljudi iz bezbednosnih službi koji posle odlaska u penziju, prelaze u privatne detektivske vode. Tačna je poslovica, “policajac jednom, policajac uvek”.

 • Pet stvari koje niste znali o Kameron Dijaz

  Rođena je 30. avgusta 1972. u San Dijegu. Sa 16 godina počinje da radi kao model. Bez obzira na to što nije imala glumačkog iskustva, u 21. godini je konkurisala na audiciji za sporednu ulogu u filmu „Maska” .
  Iako se nije mnogo nadala, plavokosa lepotica zapanjila je filmsku ekipu i dobila glavnu ulogu.