Broj 234

Intervju

 • Aleksandra Jeftanović

  Stil jednostavno imaš ili nemaš. On definiše čoveka i mnogo toga možeš da vidiš na osnovu nečijeg stila. Pod tim naravno ne podrazumevam samo ono što je trend i ne mislim na odeću, već na životni stil, što je suštinski i mala filozofija života. Stil je način kako organizuješ svoj dan, svoj život i sve ostalo, a odeća

 • Magija dobrog glasa

  Ksenija kaže da joj je vreme provedeno van scene proletelo. Posvetila se svojim najmilijima, suprugu Jovanu i sinu Relji, ali i pripremanju četvrtog albuma Magija, koji je radila više od dve godine u studijima koje koristi Ledi Gaga u Los Anđelesu i Londonu.

 • Komplikovani muški ego

  Dejana Živković te je pitala: „Da li postoji prava ljubav gde nema prevare, igara i laži?"
  Trebalo bi da postoji. Danas je iskrenost prava retkost, osobina na koju gotovo niko ne može da računa... Ali, tvrdim da ukoliko veruješ u nešto, to nešto može i da ti se desi. Za sve je potrebno dvoje.

 • Humanost na delu

  Kako to volim da kažem, počela sam od „noćne sestre", ali i posle tri decenije ova profesija, nažalost, u našem zdravstvenom sistemu, nema pravo mesto koje joj pripada. Zato zajedno s mnogim mojim kolegama pokušavam da doprinesem podizanju statusa sestara.