Broj 226

Intervju

 • Žena mora biti jaka

  Ova energična devojka je pune dve godine uspela od javnosti da sakrije ljubav sa dečkom Stefanom Tanaskovićem studentom prava i sportskog menadžmenta. Iako o svojoj intimi nerado priča, Slavica ne krije da je ispunjena i srećna što je uspela da pronađe osobu koja u potpunosti razume njene kaprice i

 • Ivana Pavković

  Trudim se da odeća koju nosim bude primerena mojim godinama. Kada sam na sceni i kada nastupam oblačim se elegantnije, nosim haljine i visoke potpetice, a privatno volim da nosim sportsku garderobu i sve ono u čemu se osećam prijatno. Ne mislim da se moj stil mnogo promenio od kada sam postala

 • Ljubav je večna

  Ana Štajdohar vas je pitala: Da li ti teško pada brijanje lica?
  Brijem se mašinicom za šišanje, (smeh).Volim da nosim bradu i ne pada mi teško da je jednom nedeljno fazoniram.

 • Put do granice

  Među njenim obožavaocima bili su mnogi poznati muškarci, ali nekim ženama je sudbina da je vole izdaleka i da bude uvek iznova sama, tvrdi Helena Mihić i za stil priča svoju životnu priču.
  U vašoj knjizi “Put do granice” na intrigantan način opisali ste turbulentno vreme devedesetih godina

 • SPOMENAR - Tanja Vojtehovski

  Šta je za vas sreća? Nešto na šta trošimo većinu života tražeći i nešto što često ne možemoprepoznati jer ne možete tražiti nešto što već imate.
  Kako bi ste definislai ljubav? Kao izvor velike sreće i velike patnje.

 • Vozi Miško!

  Kako si se odlučio baš za posao instruktora?
  I otac mi je radio kao instruktor vožnje.Već sa osamnaest godina kada sam postao punoletan, pripremao me je za isti posao. Želeo je da me što pre osposobi kako bi se osamostalio i počeo što pre da zarađujem.