Broj 218

Intervju

 • Jedva čekam da postanem majka

  Marijana kaže da joj je najvažnije da je emotivno zadovoljna, slaže se s tezom da su zaljubljene žene lepše, priznaje da u ljubavi uvek sluša samo srce, objašnjava koje male radosti čine njen život lepšim, a iako ne pravi dugoročne planove u životu, otkriva da bi za pet godina volela da sebe vidi u ulozi majke.

 • Verica Rakočević

  Nedavno je održana vaša revija u Ateljeu 212. Šta ste ljubiteljima mode ovoga puta pokazali?
  Coco forever je kolekcija o kojoj razmišljam poslednjih godina. Veliki rizik i izazov istovremeno, sama tema me je inspirisala da istražim svoje kreativne mogućnosti na jedan širi i sadržajniji način,

 • Prave žene razumeju sve

  Ivana Bajić te je pitala: „Šta je tvoj glavni adut kada šarmiraš devojku koja ti se mnogo sviđa?"
  Nemam unapred smišljenu priču, tako da dosta zavisi i od same devojke. Ako je komunikacija laka, onda uživam u njenoj priči i sve teče prirodno i spontano.

 • Posao na kojem se najviše smeje

  Neophodno je pre svega voleti decu i sve ono što „dečja posla" nose sa sobom. Vaspitač se postaje po završetku Više pedagoške škole za obrazovanje vaspitača. Može se raditi u svim dečjim ustanovama koje na neki način obuhvataju rad sa decom

 • SPOMENAR - Jadranka Jovanović

  Malo sreće, kao božji dar, kao poklon i mnogo nesreće. Bog nam podari sreću, ali sa njegovim dopuštenjem ima i mnogo nesreće. Kad ne bi bilo smrti, bio bi to pakao za one kojima u životu vlada nesreća. Veliko je pitanje da li se život doživljava kao dar ili kao kazna.