Broj 10

Intervju

 • ŽENSKI POGLED NA AUTO SNOVA

  Za marketing i PR direktorku „Hyundai Auto” d.o.o Beograd, Anđelku Brzulju svaki radni dan je prava avantura u kojoj je mnogo mogućnosti ali i nezaobilaznog stresa. Odavno je prevazišla mišljenje da su priče o automobilima rezervisane samo za muškarce jer se u novom okruženju snašla veoma dobro.

 • PSI POZITIVNO DELUJU NA LJUDE

  Gorica Popović osim što glumi i režira, peva i pronalazi zaboravljene šansone, štrika, kreira, šije, i komponuje. Zapamtili smo je po nezaboravnim rolama u filmovima “Nacionalna klasa”, “Miris poljskog cveća”, “Dorotej”, “Pad Italije”, “Direktan prenos”, “Nešto između”, “Halo taksi”, “Kraj rata”, “U raljama života”, “6 dana juna”, “Boj na Kosovu”...

 • LJUBAV JE NEIZLEČIVA LUDOST

  Mada kaže da baš i nije stručnjak za teme koje govore o emocijama, poznati novinar Milomir Marić nam otkriva koju je ženu beskrajno voleo, na šta je sve spreman kada je zaljubljen, šta je izgubio onda kada je postao Njen i zašto se svaka ljubav neminovno završi razočarenjem.

 • SVA LICA LJUBAVI

  Pevajući o ljubavi, Željko Samardžić je svojim toplim prepoznatljivim glasom publici prenosio najdublje emocije na šta mu je ona uzvraćala puneći sale do poslednjeg mesta. Kao i svih proteklih godina, i ovog 8. marta popularni pop pevač će koncert posvetiti “Licu ljubavi“.

 • LEPOTA U UMERENOSTI

  Aleksandra Perović je muzičku karijeru započela u grupi Mobi Dik. Posle nekoliko godina uspešne saradnje sa Srđanom, odlučila je da se okrene solo karijeri, čiji je početak obeležila pesmama "Nedelja" i "Opijum".