Broj 239

Zanimljivosti

 • ŠTA MOGU DA NOSE VISOKE A ŠTA NISKE ŽENE?

  ŠTIKLE - Sada su u modi ekstremno visoke štikle ali viskokim devojkama preporičuju se štikle do sedam centimetara dok niže mogu da nose i „dvanesticu“ preko dana a da ne izgledaju napadno.

 • KAKO DA IZGLEDATE VIŠE?

  1.Nosite punđu na vrhu temena koja pored korisnog efekta i veoma moderna frizura.
  2.Skrivene platforme u cipelama su trik koji će vam dati par centimetara više a niko neće primetiti da ih nosite.
  3. Ispravite leđa u svakoj situaciji.

 • MODERAN JESENJI DEZEN

  Poznate svetske modne kuće preporučuju pitonski dezen u svakom obliku. Od šare na pantalonama ili jakni do retro čizmica do kolena poput Pradinih I Valentinovih. Pronađite i vi vašu nijansu pitona.

 • Kako se neguje Marija Veljković

  Postoji li recept za lepotu? Naravno da postoji, ali nije preparat, ni šminka. To je pozitivno razmišljanje, zaljubljenost, sve lepo što dolazi iznutra.
  U koje kozmetičke preparate imaš poverenje i bez kojeg apsolutno ne možeš? Ne postoji ni jedan preparat koji koristim godinama i bez kojeg ne mogu. Volim stalno nešto da menjam.

 • Tuš za oči

  Nanošenje tuša za oči je jedan od najvećih izazova u šminkanju. Lako je preterati prilikom nanošenja i završiti s očima koje su prejako našminkane, neprirodne ili čak izgledaju manje nego bez tuša. Mnoge žene ga zato izbegavaju. Međutim, sa jednostavnom tehnikom nanošenja tuša, tačkicama, ćete postići da vam oči

 • Ublažite bore oko očiju

  Prilikom uklanjanja ili nanošenja šminke s očiju budite nežni, jer kako starimo koža oko očiju postaje sve manje elastična. Grubim pokretima i trljanjem možete samo da rastegnete kožu i da smanjite njenu elastičnost. Nikada ne koristite agresivne preparate za uklanjanje šminke koji mogu da iritiraju osetljivo

 • Najbolje jesenje frizure

  Duga kosa nudi najviše svestranosti kada su u pitanju frizure. Razni proizvodi i "alati" mogu se koristiti kako bi savršeno zalizali, dali volumena ili ukovrdžali kosu. Samo to je dovoljno da vašoj puštenoj kosi da potpuno nov izgled.

 • Srbi najnežniji u Evropi

  Iznenađujuće, ali istraživanje je pokazalo da su građani Srbije spremniji na nežnost i od stanovnika Italije, koji su na osmom, i Francuske, koji su na 15. mestu. Odmah ispod nas su stanovnici Mađarske sa 58 odsto, a na dnu liste su građani Češke sa samo 28 odsto nežnih.

 • JA NEMAM TREMU, IMAŠ LI JE TI?

  "MTV Reporteri" je novi projekat koji smo pokrenuli, zahvaljujući IREX-u, a u kojem se bavimo pitanjem istraživačkog novinarstva u Srbiji. Sve funkcioniše tako što prepoznate problem u svojoj sredini, opisete ga u nekoliko rečenica i eventualno dokumentujete na neki način (fotografija, video), a sve to prijavite na

 • Rukopis otkriva vaš karakter

  Poput otiska prsta ili DNK, rukopis označava svakog čoveka kao jedinstvenog i neponovljivog pojedinca. Kao što nema dva ista otiska prsta, dve iste šare u oku, tako nema ni dva ista rukopisa. To je naša lična karta, prozor u našu dušu - naše ogledalo koje nas odaje do tančina. Nauka koja proučava rukopis zove