Broj 308

UPOREDNA SLAGANJA SA OSTALIM ZNACIMA ZA 2012.

UPOREDNA SLAGANJA SA OSTALIM ZNACIMA ZA 2012.

OVAN
Vaše interesovanje od prošle godine vezano je za nekog Blizanca ili Devicu, pošto su to promenljivi znaci, tako se i osoba koja vam je najbitnija prema vama ponaša po principu toplo-hladno. Taman kad pomislite da ste je osvojili, desi se nešto što ohladi odnose. Od 9. januara do 6. marta uživaćete i fenomenalno se slagati sa osobom koja vam je najbitnija na svetu. Od marta kreću nesporazumi, a možda i otvorena konfrontacija pa ćete imati utisak da vas osoba koju volite mrzi. Odnos će se popraviti početkom juna, ali ćete sredinom jula vi promeniti objekat interesovanja. Neka Vaga će vas fascinirati, ali njenim odnosom prema vama nećete biti zadovoljni. Krajem iduće godine ćete se dobro slagati sa Vodolijama i Jarčevima, ali ćete čvrsto stajati na zemlji.

BIK
U toku prve polovine godine slagaćete se fenomenalno s Ribama i Strelčevima, ali vaš odnos prema njima biće obeležen oscilacijama. Problem je što ste sumnjičavi i ne verujete dok se ne uverite da neko ima iskrene namere. Dobro ćete se slagati od 15. januara do 10. februara, a nakon toga ćete biti manje zainteresovani. U februaru i martu će vas interesovati neko ko vas se boji i iz vama nepoznatih razloga zazire od vas. Dobro ćete sarađivati s pripadnicima vašeg znaka, ali ćete se najbolje slagati s Blizancima i Vagama od početka proleća pa sve do sredine leta. U avgustu obnavljate saradnju s Ribama ili Strelčevima i to traje do sredine jeseni, a nakon toga vas ponovo čekaju Blizanci.

BLIZANCI
Neki Ovan ili Škorpija vam se nude već neko duže vreme, ali vaš odnos prema njima je promenljiv, kakvi ste i vi. Naći ćete se na istim talasnim dužinama u prvom kvartalu ove godine, a nakon toga ćete vi početi da privlačite Ovnove i Bikove. Ove godine imate malo više sreće nego obično i vi ćete birati koga ćete pustiti u svoj život. U drugom delu godine za vas počinje da se interesuje neki Strelac ili Riba, imaćete dobar odnos onoliko koliko vama treba. Nekoliko puta u toku godine ćete se vraćati na staro da biste konačno raščistili neke stvari.

RAK
U toku prve polovine godine dobro ćete se slagati s Ribama i Srelčevima. S nekim od njih bi trebalo da okončate odnos početkom leta i kasnije vi diktirate i odlučujete koga ćete pustiti da vam se približi i sarađuje s vama. U toku jeseni ćete se malo slabije slagati s Jarčevima i Vodolijama, koji imaju strah od vaših promenljivih stanja i potreba. Ukoliko niste zadovoljni odnosima u kojima se nalazite, ove godine ćete moći da se rešite nekih osoba iz svog života i napravite mesto za neke nove, bolje i korisnije.

LAV
U prethodne dve godine ste imali problema u odnosu s Vodolijama i Jarčevima, taj trend se nastavlja do jeseni ove godine. Dobro ćete se slagati sa Ovnovima i Škoprijama u drugoj polovini ove godine. Trajno su vam dobri odnosi sa Strelčevima, a tako će biti i ove godine, naročito u prvom delu. Problem u odnosu s drugima vam je pravio Neptun u polju odnosa i partnerstava, ali on, na sreću, izlazi odatle početkom februara i generalno popravlja vaš odnos sa ostatkom sveta.

DEVICA
Za vas je zakačen neki Ovan ili Škorpija već neko vreme, a tako će biti i do polovine jula. Odnos ćete diktirati vi, u skladu sa vašim potrebama i željama. Bićete mu naklonjeniji i razumećete ga bolje u toku prve polovine godine, kasnije će doći do zahlađenja, koje ćete vi inicirati. U drugom delu godine vi ćete imati magnetsku moć da privlačite u svoj život osobe koje će vam prijati i s kojima ćete se dobro slagati, pri čemu ćete vi voditi glavnu reč. Neke osobe ćete idealizovati, a posebno nekog Strelca ili Ribu. Držite se njih jer vam saradnju nude na dlanu, a i namere su im sasvim ispravne. Vi imate oscilacije jer previše analizirate detalje koji nekad ne mogu da budu dobar argument za procenu.

VAGA
Već duže vremena se dobro slažete s nekim Jarcem ili Vodolijom, ali vaš odnos prema toj osobi je imao povremene oscilacije. Moguće da vam je taj odnos predstavljao i teret zbog odgovornosti koja se od vas očekivala. Tako će biti i do jeseni ove godine kad biste vi mogli da stavite tačku na taj odnos. Prva polovina godine vam je dobra za odnose sa Ribama i Strelčevima. Na vama je da odlučite na koju ćete stranu, ali vaša sudbina je kolebanje, neodlučnost i uvek dve opcije koje vam se nude.

ŠKORPIJA
U toku ove godine smanjiće se broj onih s kojima imate teškoće u saradnji, posebno sa Jarčevima i Vodolijama koje su vas držale na distanci. Plašili su se vaše konkurencije, ali to nisu mogli da vam kažu otvoreno. S nekim od njih će se konačno popraviti odnos i vama bitnu osobu ćete uspeti da pridobijete sredinom oktobra. Do tada ćete imati dobre odnose sa vama tradicionalno dobrim Bikovima, ali i sa Devicama koje su vam kost u grlu već neko vreme.

STRELAC
Vaša pažnja je fokusirana na Bikove, ali sa njima ćete u toku prve polovine godine imati promenljive odnose. Početak godine će vam biti fenomenalan za odnos sa Bikom, kasnije bi moglo da dođe do zahlađenja, ali od kraja februara se odnos ponovo popravlja i biće fenomenalan. Sredinom godine ćete menjati objekat interesovanja i okrenućete se ka Blizancima ili Devicama, s kojima će vam odnos biti generalno dobar, ali budite spremni na oscilacije jer se radi o znacima kojima stabilnost nije jača strana kao vama.

JARAC
Teško menjate objekte interesovanja i ostaćete verni svojim pokušajima da jednu Vagu ili Bika prilagodite sebi. Čvrsto stojite na zemlji i gledate njene egzibicije zbog kojih bi neki drugi završili kod psihijatra. Taj odnos će do jeseni ići po ustaljenom programu, ali s odlaskom leta i početkom prvih hladnih dana okrećete se Škorpiji ili Ovnu i uspostavljate fenomenalnu saradnju i uklapanje. Ukoliko ste se razveli ili okončali neku vezu, a izbor novog partnera vam nije išao od ruke, ove godine ćete sigurno pronaći svoju srodnu dušu.

VODOLIJA
Prethodnu godinu-dve dana niste se najbolje slagali sa ostatkom sveta. Imali ste odnos koji je druge držao na distanci i samo retke ste puštali da vam se približe. Ove godine ćete imati dobar odnos s Vagom ili Bikom do kraja oktobra. Taj odnos će biti onoliko dobar koliko vama to odgovara, ali pred kraj godine dolazi do velike promene u vama i nekog poznanstva koje će biti i za vas novost. U pitanju je neka srodna duša, verovatno Škorpija, mada su u igri i Ovnovi i sa nekim od njih uspostavljate dobar odnos na duge staze.

RIBE

U prethodnom periodu vam je bio bitan odnos s Bikom ili Vagom i tako će biti do polovine juna. Bili ste sasvim u redu, ali druga polovina vas nije najbolje razumela. Oko sredine godine upoznajete nekog Blizanca ili Devicu i uspostavljate strateški dobar odnos koji će trajati. Idealno ćete se slagati do početka jeseni, a nakon toga može da dođe do oscilacija koje ćete vi uspešno amortizovati. Ove godine ćete imati veći uticaj na osobe sa kojima sarađujete ili ste u vezi, ali kad se zaljubite gubite glavu, i to je moguće od jula pa nadalje.