Broj 308

OVAN

OVAN

Dnevni horoskop
Posao
Ovih dana ćete se nepotrebno brinuti. Neki problem vidite većim nego što jeste jer su vam se očekivanja raspršila kao balon od sapunice. Ne opterećujte se teškim poslovnim temama, već gledajte da negde pobegnete na odmor.

Ljubav
Ljubavni život vam je u blagoj konfuziji jer ne znate šta hoćete. Teško vam je da se odlučite kome da se priklonite i sad ne znate kome više pripadate, staroj ili novoj ljubavi. Uživajte kad vam se može, a teške teme ostavite za kasnije.

Zdravlje
Fizička iscrpljenost

BIK

 BIK

Posao
Previše očekujete od neke osobe koja je i sama u nekom problemu. Nervira vas to što drugi imaju veliki uticaj na vas, ali i tome se bliži kraj. Preuzimate stvari u svoje ruke i krčite put nekom boljem radnom mestu.

Ljubav
Ova oblast je problematična. U toku ovog perioda neki vaši ideali su bili poljuljani. Rešili ste nekom da okrenete leđa, ali ne trajno, već kao deo vaše igre. Ubrzo ćete shvatiti da ste bez razloga sumnjali u partnera.

Zdravlje
Jačajte imunitet.

BLIZANCI

BLIZANCI

Posao
Privodite kraju pripreme za nove akcije. Za sada finalizujte planove i tražite podršku, ali ne krećite u akciju još malo. Uskoro će doći do nekog sastanka na kom ćete dobiti sjajnu ponudu.

Ljubav
Kako je bilo - sad je dobro, mada to još uvek nije zadovoljavajuće stanje. Neki od vas bi u ovom periodu mogli da okrenu leđa staroj ljubavi, razmislite da li je to najpametnije rešenje. Morali ste da prođete kroz emotivnu krizu. 

Zdravlje
Sasvim dobro.

 

RAK

RAK

Posao
Mogli biste da dođete do neke značajnije sume novca koju ćete investirati u posao, ali od septembra. Za sada budite strpljivi i ne dirajte novac s gomile. Napredovanje čeka one koji rade u državnim firmama. 

Ljubav
Emotivni  plan vam se intenzivira. Slobodni bi mogli da pronađu srodnu dušu, a oni u braku će se više vezati za partnera. Bilo bi dobro da pravite kompromise umesto da po svaku cenu vi vodite glavnu reč.

Zdravlje
Dobro.

LAV

LAV

Posao
Još uvek pregovarate i pokušavate da dođete do dobitne kombinacije. Oni uporniji će sigurno biti zadovoljni. Možda ćete morati da se pozabavite nekim poslom za koji ste mislili da je gotov. Ne radite ništa polovično. 

Ljubav
Ukoliko je bilo nekih nesporazuma ili problema s partnerom, oni će se rešiti u ovom periodu. Ne ćutite, već otvoreno recite sve što vam je na duši, biće lakše i vama i drugoj strani.  

Zdravlje
Sasvim dobro.

DEVICA

DEVICA

Posao
Verovatno se u ovom periodu brinete za svoj poslovni status ili čekate odgovor s konkursa za novo radno mesto. Ta briga vam je nepotrebna, u šta ćete se uveriti do kraja ovog perioda.

Ljubav
Ljubav vam je vrlo bitna, ali ste pravili greške u odnosu s partnerom. Neki su se emotivno vezali za osobu s posla, ali je došlo do krize. Ne igrajte se svojim ni tuđim emocijama, nećete lako pobeći od osobe u kojoj ste probudili emocije.

Zdravlje
Sasvim dobro.

VAGA

VAGA

Posao
U ovom periodu neće biti značajnijih dešavanja na poslu. Radićete uobičajene stvari i pokušaćete da se istaknete nekom inovacijom. Neki od vas bi mogli da budu naterani da uzmu knjigu u ruke u cilju usavršavanja.

Ljubav
Emotivni život mogao bi da trpi oscilacije. Neki potez koji preduzmete iz najboljih namera mogao bi da izazove kontraefekte. Moguće udvaranje osobe koju srećete na poslu.

Zdravlje
Čuvajte se infekcija.

ŠKORPIJA

ŠKORPIJA

Posao
Ulazite u vrlo zanimljiv period, u kom ćete biti konstantno okruženi gomilom ljudi. To može da bude novo radno mesto na kom ćete blistati u punom sjaju. Ovo je samo jedna stepenica na vašem putu ka mnogo boljoj poziciji.

Ljubav
Možda ćete započeti novu emotivnu vezu sa osobom koju poznajete preko posla i koja je na istaknutijem položaju od vas. Dobićete ono što želite uz mali napor.

Zdravlje
Problemi s pritiskom.

STRELAC

STRELAC

Posao
I dalje se, po običaju, kolebate i dvoumite oko neke nove poslovne ponude. Pred vama je period dokazivanja, a on traži malo više napora i vremena koje ćete posvetiti poslu i karijeri. Moguće neko nasledstvo ili kupovina nekretnine.

Ljubav
Na ovom polju se ne snalazite najbolje. U partneru vidite problem jer bez ikakvog razloga sumnjate u njegovu odanost. Smanjite malo provokacije i od njega ćete uspeti da dobijete podršku i ljubav koja vam nedostaje.

Zdravlje
Sasvim dobro.

JARAC

JARAC

Posao
Previše brinete zbog novca i to vas tera da se borite za materijalna dobra. Mozak će vam raditi maksimalno i zahvaljujući tome ćete dominirati u komunikaciji sa saradnicima. Ulazite u povoljan period za novac i finansijske transakcije.

Ljubav
Može doći do neočekivanog razvoja događaja. Mogli biste da upoznate neku osobu koja na prvi pogled nije ništa posebno, ali biste za kratko vreme mogli da uđete u neku tajnu vezu dok ne proverite da li je za javnost.

Zdravlje
Problemi s grlom.

VODOLIJA

 VODOLIJA

Posao
Oni koji nisu zadovoljni poslom trebalo bi da se bore za bolju poziciju i uspeće, dok bi oni koji su nezaposleni, trebalo da dobiju priliku za nov posao. Maj je najbitniji mesec za posao u toku ove godine, iskoristite ga što bolje. 

Ljubav
Emotivni život je donedavno bio oblast oko koje se sve vrtelo. Do sada je trebalo da započnete neku novu emotivnu vezu ako ste slobodni. Ako i dalje tragate za objektom svoje ljubavi, mogli biste da ga pronađete preko posla koji radite. 

Zdravlje
Budite fizički aktivni. 

RIBE

 RIBE

Posao
Ova oblast vam još uvek nije zanimljiva jer želite da se odmorite od napornog tempa iz proteklog perioda. Moguće je da ćete spojiti praznike i možda koristiti i neke dane od godišnjeg odmora da biste negde otputovali. 

Ljubav
Verovatno ste zaljubljeni, ali više u neki svoj ideal ljubavi nego u neku konkretnu osobu. Mnogo maštate i ponekad se pitate da li ste u snu ili na javi. Ako ste slobodni, moguća je nova ljubav sa osobom iz drugog grada ili države.

Zdravlje
Solidno.