Broj 98
Početna > Intervju > SANJAM PROSIDBU NA PLAŽI

Indira Aradinović Indi

SANJAM PROSIDBU NA PLAŽI

Tek kada je počela da se bavi javnim poslom, Indi je shvatila koliko je teško stvoriti prepoznatljiv stil. Od kada sa visokih potpetica posmatra svet, sve više muškaraca nema petlju da joj priđe

Šta je za tebe stil?
Stil za mene predstavlja karakternu osobinu svakog čoveka, izdvaja ga iz mase, čini posebnim i drugačijim. Tek kada sam počela da se bavim javnim poslom, shvatila sam koliko je zapravo važno, ali i teško stvoriti sopstveni, prepoznatljiv stil. Zato se trudim da, uz pomoć svog frizera i stiliste, uvek budem posebna, različita, a opet svoja kada je o modnim trendovima reč. Međutim, ono što je važno jeste da osobu od stila ne čine samo frizura, garderoba i nakit, već generalno način života. Zato kroz razne aktivnosti svakodnevno nadograđujem svoj stil, uz dobru knjigu, duge razgovore sa pozitivnim ljudima, poučnu predstavu ili film ili dugim šetnjama pored reke.
Osoba od stila u Srbiji je...?
Ličnosti u Srbiji su već duže vreme jednolične, baš zato što im je jedino važno šta će obući. Izdvojila bih Cecu i Brenu, koje su postale velike zvezde, a pri tom ostale normalne. Veoma mi se sviđa stil Tamare Paunović, Olivere Kovačević i Biljane Vilimon. One, jednostavno, privlače pažnju.
Šta, po tvom mišljenju, podrazumeva odmor sa stilom?
Ja sam veliki hedonista. Tokom godine puno radim, tako da je svaki moj odlazak na odmor zaista u velikom stilu. Uglavnom odem na neke egzotične destinacije, gde mogu da se prepustim potpunom uživanju.
Da li liniju održavaš dijetama ili vežbanjem?
Nisam pristalica rigoroznih dijeta. Inače, u poslednje vreme se trudim da promenim stil ishrane. Ranije sam spavala duže i tek uveče jela prvi put. Sada ustajem oko 10 i odmah doručkujem. Jedem više puta pomalo i trudim se da sve to bude zdravo. Odlazim u teretanu, ali najviše volim da brzo šetam pored reke ili na Adi.
Šta najčešće naručuješ u restoranu i kakve restorane voliš?
Veliki sam ljubitelj italijanske, libijske i indijske kuhinje. Uglavnom naručim neko meso sa grilovanim povrćem ili vitaminsku salatu. Obavezno paradajz ili teleću čorbu.
Koji stil udvaranja te obara s nogu, a kako ti zavodiš?
Najvažnija je pažnja i da udvaranje ne bude stereotipno, već duhovito i kreativno. Volim iznenađenja jer ih i ja često priređujem voljenoj osobi. Volela bih da budem zaprošena na romantičan način, recimo na nekoj plaži. Inače, kada zavodim, trudim se da budem svoja, opuštena i duhovita. Kod mene nema foliranja.
A šta mora da poseduje muškarac koji bi tebe osvojio?
Mora da bude pojava. Od držanja, ponašanja do oblačenja. A, što je najvažnije, da bude ostvarena ličnost i muškarac od stila.
Možeš li da se setiš najgoreg i najboljeg načina na koji ti je prišao neki muškarac?
Muškarci se uglavnom plaše da mi priđu. Ono što pamtim kao „slatki" start jeste onaj kada mi je u jednom restoranu mladić koji je sedeo za susednim stolom poslao malu čokoladnu tortu u obliku srca na kojoj je bilo ispisano Tvoje srce je slatko kao čokolada.
Ravne cipele ili štikle? Zašto?
Obožavam visoke štikle jer je pogled sa njih lepši. Na njima se osećam sigurno, ženstveno i moćno.
Šta te najčešće nasmeje?
Kada se prisetim nekih dogodovština iz prošlosti i to uglavnom sa tinejdžerskih letovanja. Uvek se nasmejem šalama svojih drugova koji su veoma duhoviti i pozitivni.