Broj 94
Početna > Lepi i zdravi > Pomoć za savršen ten

PUDERI

Pomoć za savršen ten

Ako želite da izgledate sveže, prikrijete sitne nepravilnosti na koži i crvenilo ili samo želite baršunast i blistav ten, uz pomoć odgovarajućeg pudera to možete da postignete vrlo lako

Tonirane dnevne kreme
Čine u tren oka kožu lica svežom i daju joj prirodan sjaj prikrivajući crvene proširene kapilare. Ove lagane kreme podariće vašoj koži vlažnost, a lagane teksture sadrže sitne čestice za sjaj, zbog kojih će vaše lice dobiti zlatastu boju.
Tečni puderi
Daju koži potrebnu vlažnost i jednostavno se nanose. Za blistav ten brinu se pigmenti koji reflektuju svetlost, optički prikrivajući bore i nepravilnosti. Ovi puderi sadrže vitamine i zaštitu od UV zraka i tako štite kožu. Masnoj koži odgovaraju matirajući puderi, koji ne sadrže ulja.
Puder podloga
Puder podloga savršen je izbor za suvu i zrelu kožu jer je njegova tekstura bogata hranljivim sastojcima koja koži daje dodatnu vlažnost. Takvi puderi obično sadrže kao dodatak i vrlo efikasne sastojke protiv starenja i slobodnih radikala, koji kožu obnavljaju, štite, čine je glatkom i mekom.
Kompaktni puder
Kompaktni puderi najbolje prekrivaju sve nedostatke, a ima ih u obliku praha ili kreme.
Specijalni preparati
Puderi u stiku savršeno prekrivaju, a praktični su za putovanja. Kapsule s količinom dovoljnom za jednokratnu upotrebu staće i u najmanju kozmetičku torbicu.

Savet
Da vam se ne bi dogodilo da posle nanošenja pudera na licu primetite mrlje, uvek pre pudera nanesite dnevnu kremu i sačekajte da dobro upije. Ako ste jedna od srećnica koje imaju besprekoran ten, biće dovoljno samo lagano da napuderišete lice, a dobro je znati da neki puderi već u sebi sadrže svetlucavi prah.