Broj 94
Početna > Zanimljivosti > Muškarci za izbegavanje

Ne ponavljajte greške

Muškarci za izbegavanje

Razočarale ste se u dečka, raskinule vezu i tražite novog. Sada ste najranjivije i zato morate još više da pazite kome ćete ponovo da otvorite svoje srce. Evo nekoliko muškaraca za izbegavanje u širokom luku

Ove izbegavajte:
1. Muškarac kojeg ste već jednom ostavili ili je otišao. Nemojte da ponavljate istu grešku.

2. Ženskaroš. Ako primetite da za vreme večere odmerava sve devojke oko sebe, znači da mu niste dovoljno zanimljivi.

3. Ako primetite da vas laže za sitnice, sigurno je sposoban i za veće laži. Na primer, da je oženjen.

4. Muškarac koji je toliko zaljubljen u sebe da će vam tokom večeri nekoliko puta naglasiti kako ste prava srećnica što je pored vas.

5. Prezauzeti tipovi. Ako vaš dečko otkazuje svaki drugi izlazak zbog nečeg važnijeg, vreme je da potražite nekoga kome ćete biti vrlo bitne.

Evo nekoliko saveta ukoliko ste, ipak, zainteresovane za jednog ovakvog. Nikada ne čekajte da vas nazove. Radite ono što volite i ono što vam život čini uzbudljivim. Posvetite se karijeri, brinite se o psu, dajte krv... Nemojte da stojite poput taksija i da čekate da vas nazove. Svaki minut koji provedete kod kuće čekajući njegov poziv propuštena je prilika da upoznate nekoga ko će vam potpuno odgovarati i zbog koga ćete se osećati neverovatno. Muškarca sa karakterom.

Tražite ovakve:
1. Pune razumevanja. On neće piće doneti samo vama, nego i vašem mlađem bratu kojeg ste poveli na utakmicu.

2. Odgovorne. Uvek će se potruditi da dođe na vreme i da bude tu ako vam zatreba.

3. Karijerno usmerene, ali ne opsednute karijerom. Pristojno živi, ali ne radi toliko da ste već počeli da se pitate da li se možda preselio u drugu državu.

4. Duhovno kompatibilne.

5. Prigodno odevene. Ovo ne znači da morate da izbegavate muškarca koji ima 30 tetovaža i hoda okolo u potkošulji, ali razmislite o njemu ako dođe tako obučen da se upozna sa vašim roditeljima.

6. One koji nisu oženjeni nekim sportom.

7. Muškarce sa pozitivnim stavom o životu, one koji nisu pesimisti ili cinici. U protivnom će vam stalno kvariti raspoloženje.