Broj 93
Početna > Zanimljivosti > UPECAJTE GA!

ŠTA MUŠKARCI VOLE

UPECAJTE GA!

Bez obzira na to koji stil preferirate, od devojke iz komšiluka do femme fatale, nema žene koja se ne pita šta je to što muškarci zaista primećuju na nama

Signali koje šaljemo podsvesno utiču na suprotni pol, ali činjenica je da se prvo primećuju fizički atributi. Na prvu loptu. I na drugu... I treću... Bar kada su muškarci ti koji „primećuju". Napravili smo malu listu atributa i nekih ženskih sitnica koje muškarce najviše privlače.

Grudi
Kasne tinejdžerske i rane dvadesete godine period su kada su muškarci najviše opsednuti ženskim grudima. Ipak, i u kasnijim godinama teško ćete naći muškarca koji može da odoli pogledu u bujni dekolte. Međutim, veličina grudi gotovo nijednom muškarcu nije presudan razlog zbog kojeg bi bio u ozbiljnoj vezi s nekom ženom. Veličina grudi može ponekad jedino da utiče na odluku o avanturi za jednu noć. Ipak, bez obzira na veličinu, muškarci jednostavno vole ženske grudi.
Obli bokovi
Muškarci vole žene uskog struka i širokih bokova. Što je struk uži a bokovi širi, veća je i muška požuda. Zadnjica je, takođe, jedan od važnih ženskih atributa privlačnosti. Simboliše plodnost, a muškarci jednostavno ne mogu da joj odole. U mnogim kulturama, kao što su neke afričke ili brazilska, žena nije privlačna ako nema veću guzu. Neke žene se čak podvrgavaju operacijama povećanja zadnjice ili stavljaju silikonske implantate.
Skladno telo
Telo koje je u formi šalje pozitivne signale muškarcima koji podsvesno veruju da je takva žena zdrava i s dobrim genima. Koji kilogram viška muškarcima uglavnom ne smeta i više vole obline jer su one znak plodnosti. Većini se više sviđaju meka ženska tela, a ne kost i koža.
Duge noge
Duge i savršeno oblikovane ženske noge jedan su od ideala ženske lepote. Muškarci se za lepim nogama okreću, a „dobre noge" usmeravaju pogled prema gore. Jedno istraživanje pokazalo je da su za muškarce savršene noge one koje su dobro formirane i glatke. Zanimljivo istraživanje otkrilo je da žene, podsvesnim odabirom, tokom ovulacije više nose visoke potpetice i kraće suknje koje otkrivaju noge.