Broj 90
Početna > Zanimljivosti > BUDITE MAŠTOVITI AVANTURISTA

Isprobajte nova mesta za seks

BUDITE MAŠTOVITI AVANTURISTA

Ako se vaš seksualni život sveo na „jednom mesečno, misionarska poza, u krevetu", krajnje je vreme da uvedete novine. Za početak pokušajte da vodite ljubav na nekom neobičnom mestu, i to u intimi sopstvene kuće. Možda neće biti udobno kao među čaršavima, ali će sigurno biti uzbudljivije

Ne dozvolite da upadnete u rutinu jer ona je ubica strasti između dvoje ljudi. Krajnje je vreme da isprobate nova mesta za seks.

Trpezarijski sto
Verovali ili ne, osim na filmskom platnu, trpezarijski sto je jedno od najčešćih mesta za seks. Dobar je izbor jer na njemu možete da zadovoljite svoj apetit i pre prave gozbe ili da sagorite kalorije nakon klope. Za uspešniji seks skinite stolnjak da biste lakše klizili po stolu.

Mašina za veš
Zanimljivo mesto za seks na brzaka. Osim što centrifugiraju, mašine za pranje veša u toku ciklusa isijavaju toplinu. Kada centrifugira, vaše pokrete će definitivno obogatiti novim ritmom.

Ormar
Koliko god zvučalo kao nezanimljivo mesto za buđenje strasti, varate se. Ovo je jedno od idealnih mesta zato što je dovoljno mračan, pun kaputa i druge garderobe koja pruža maksimalnu udobnost u trenucima strasti. Još jedna prednost ormana jeste ta što ne morate da čekate da deca zaspe. Ako se odlučite za ormar, pokušajte u tom slučaju da vodite ljubav stojeći, naslonjeni na obešenu odeću... Jedini uslov da seks bude uspešan jeste da ormar bude dovoljno velik.

Kada i tuš-kabina
U vlažnom, toplom i senzualnom okruženju koji pružaju kada i tuš-kabina seks će lako postati nezaboravan. Dok je kada idealno mesto za sporo vođenje ljubavi, tuš-kabina je kao stvorena za vrući seks na brzaka. Najudobnija i najlakša poza za uživanciju u kadi je kada muškarac sedi na njenoj ivici, a u tuš-kabini najbolje prolazi seks u stojećem položaju. Pomalo neprijatnu pozu će sigurno ublažiti senzualni osećaj koji pruža voda koja teče.

Pod
Možda nije udoban i privlačan, ali može biti vrlo uzbudljivo. Ako imate mogućnost da birate, umesto na hladnim pločicama radije to uradite na toplijem parketu ili mekom tepihu.

Stepenice
Zanimljivo mesto za akciju jer, što je teren neobičniji, situacija postaje uzbudljivija. Za svaki slučaj, nemojte to da radite na njihovom vrhu da se ne biste „u žaru borbe" otkotrljali i tako zaradili povredu. Podnožje stepenica je dovoljno uzbudljivo i seksi mesto za vruće igrice.