Broj 87
Početna > Zanimljivosti > KO NAJVIŠE VOLI SEKS

Seksi geografija

KO NAJVIŠE VOLI SEKS

Saznajte koje su nacije najnapaljenije na svetu, ko najviše pije vijagru i gde je najpoznatiji erotski festival

Meksiko
Meksička vlada podelila je oko 700.000 priručnika za sigurniji seks studentima. Oni nešto stariji, koji su izgubili kontakt sa slobodoumnim kolegama i koleginicama, uvek mogu da zapale do Tihuane, gde postoje javno odobrene zone za seksualne radnice, uprkos opštoj zabrani prostitucije.

Švajcarska
Svake godine 350.000 Švajcaraca plaća svoju seksualnu sreću u zemlji gde je prostitucija legalizovana. U Cirihu se posebno ističu Hive Bar i Ba Ba Lu, kao mesta gde ćete sresti najviše uspaljenih muškaraca.

Španija
Mit o latino ljubavnicima je, čini se, življi nego ikad. Španski frajeri, iako su u punoj mediteranskoj kondiciji, vole s vremena na vreme da konzumiraju vijagru, ne bi li produžili dobro mišljenje o sebi. U Barseloni vaš čekaju klubovi Baja Beach i Razzmatazz, puni onih koji su željni novih iskustava.

Malezija
Iako u javnosti ima imidž seksualno rezervisane zemlje u kojoj još ne mogu da odluče da li bi seksualno vaspitanje trebalo da se predaje u školama, iza zatvorenih vrata se pale kamere, skidaju gaćice i počinje urnebes. Uostalom, ako je njihov ministar zdravlja dopustio da mu pronađu čitavu kolekciju kućnih porno-snimaka, šta rade oni malo slobodniji?

Italija
Za mnoge Italijane seks je prilično visoko na listi dnevnih prioriteta. Zavidna statistika kaže da oko 32 odsto Italijana starijih od 60 godina redovno praktikuje seks.

Poljska
Poljska se danas diči jednim od najvećih erotskih festivala Erotikonom, gde se mogu videti, kupiti i isprobati poslednji krikovi i uzdasi seksualne tehnologije.

Kina
Samo u poslednjih pet godina otvoreno je 5.000 seks šopova u Pekingu. Sedamdeset odsto svih svetskih erotskih zabavnih pomagala proizvedeno je u kineskim fabrikama.

Rusija
Dok su se čelnici bavili hladnoratovskim strategijama, izgleda da je ostatak najmnogoljudnije slovenske nacije bio zaokupljen nečim drugim. Hungry Duck ili Night Flight u glavnom ruskom gradu samo su neka od mesta gde se topla ruska duša sliva niz bedra.

Brazil
Kao rodnoj grudi tanga gaćica i raskalašnih karnevala, Brazilu ne treba nikakva druga seksualna legitimacija. Plaže prepune žena oslobođenih svih unutrašnjih kočnica najatraktivnije su lokacije. Rio de Žaneiro je poznat i po svojoj četvrti Lapa, gde se ne zna ima li više divljih klubova ili devojaka.

Grčka
Grci su patentirali sve varijante sofisticiranih seksualnih užitaka, a danas grčka ostrva poput Krfa, Iosa, Mikonosa, sa svojim barovima Pink Palace i Kahlua, vrve seksualnim avanturistima koji daju sve od sebe ne li održali tu civilizacijsku i kulturnu baštinu živom i uspravnom.