Broj 87
Početna > Zanimljivosti > GDE IZLAZE HOROSKOPSKI ZNACI

Ideje za provod

GDE IZLAZE HOROSKOPSKI ZNACI

Nemate ideju gde da izvedete simpatiju? Saznajte šta je u horoskopu i pročitajte mali vodič o tome gde vole da izlaze Ovnovi, Bikovi, Vage, Ribe...

OVAN
  Ovna ćete impresionirati ako odete na neku dobru žurku. Dodatne bodove dobićete ako imate dobra mesta, posebno u VIP delu. Možete otići i na neki festival, muzički ili filmski. Ovnovi vole događanja.
  BIK
  Razmislite o laganim izlascima. Idealan bi bio piknik u parku ili neki kraći izlet. Bikovi su poznati gurmani pa će ih sve što uključuje hranu oduševiti.
  BLIZANCI
  Njima nije važno mesto, bitan je stimulativan razgovor. Mogli biste da ga pozovete u šetnju, a posle toga u poslastičarnicu, jer će to u njemu podstaći dečju radost. Blizanci vole egzotičnu kuhinju, pa su neobični restorani dobra ideja.
  RAK
  Mirna romantična atmosfera i njihova omiljena hrana biće dovoljne za potpuni uspeh izlaska. Za početak izbegavajte prenapadna mesta, koncerte i slične događaje.
  LAV
  Lavovi vole da budu viđeni, ali to morate da izvedete na elegantan način. Njih neće impresionirati VIP mesta u diskoteci, ali će ih oduševiti večera u ekskluzivnom restoranu ili odlazak na neku koktel žurku. Oni cene eleganciju pre svega.
  DEVICA
  Device vole mirne izlaske i odlazak u prirodu. Vožnja biciklom, šetnja parkom ili pored reke idealan su način da se stidljive i ponekad povučene Device opuste. Sa njima treba flertovati suptilno, nikako napadno.
  VAGA
  Vagu morate osvajati na grandiozan način. Vaga ima izražen osećaj za lepotu i zato budite uredni i prefinjeni, a zaboravite na zadimljene kafiće i gužve.
  ŠKORPIJA
  Kod Škorpije je jedino predvidljiva nepredvidljivost. Ništa nemojte planirati, a predloge iznosite u trenutku, slušajući šta vam govori. Predložite neku aktivnost, sport ili rekreaciju. Bitno je da bude energično.
  STRELAC
  Oni su pravi putnici i ceniće ako ih odvedete negde van njihove uobičajene sredine. Za prvi izlazak sa Strelcem nemojte da se osamite, to može biti i grupni izlazak s prijateljima. Više ćete ih privući ako ste popularni i zanimljivi u društvu.
  JARAC
  Jarčevima odgovaraju izlasci koji ih obogaćuju bilo kulturno, duhovno ili materijalno. Bitno je da budu praktični i korisni. Kod njih nije uvek očigledno da se dobro zabavljaju, pa nemojte odustajati ako steknete suprotan utisak. Njima prepustite odluku i nemojte prvi da se povlačite.
  VODOLIJA
  Vodoliju ćete najbolje upoznati dok je okružen prijateljima. Oni nisu stidljivi, vole pažnju i obično su omiljeni u društvu. Pošto su gurmani, izaberite kuhinju koju nemaju često priliku da probaju.
  RIBE
  Privlači ih sve vezano za vodu, pa je šetnja obalom dobar izbor. Ribe će biti fascinirane događajima koji nude beg od stvarnosti. Da biste upoznali Ribe, trebaće vam dosta vremena, pa je mesto za izlazak intimno i mirno okruženje gde možete na miru da razgovarate.