Broj 86
Početna > Zanimljivosti > ORGAZAM PO ASTROLOGIJI

Horoskopski znaci u kravetu

ORGAZAM PO ASTROLOGIJI

OVAN - Uglavnom mu nije posebno važno hoće li partner doživeti orgazam. Ovom znaku je najvažnije da ga on doživi. Ipak, ponosan je, pa mu je drago ako partnera potpuno zadovolji. Prilično je samoživ, pomalo sebičan, iako ponekad, inata radi, može da se potrudi i dovede partnerku do pravih vrhunaca.
 
  BIK - Ovaj znak je vrlo dostojanstven, želi da ostavi dobar utisak, trudi se, predigra mu je važna, ali ne voli previše da se umara. Može biti i vrlo nežan, a orgazam druge osobe biće Biku najbolja nagrada za uloženi trud i najbolja pohvala ljubavnom umeću.
 
  BLIZANCI - Majstori su seksualnih vratolomija, ali ih izvode više zbog sebe nego drugih. To je predstava kojoj cilj nije zadovoljenje drugih, nego ispunjenje trenutka u kojem se nalazi. Ako je vreme za seks, onda će to i raditi, ali čim to vreme prođe, Blizanac je već na drugoj temi.
 
  RAK - Može silno da se trudi, posebno ako ima posla s dokazano pričljivim partnerom koji će o njegovim seksualnim sposobnostima govoriti svima. Raku je važno da stvori legendu o sebi kao vrhunskom ljubavniku.
 
  LAV - Ovaj znak partnera može prilično izbezumiti. Imaju čudan pristup seksu. Učiniće sve kako bi partnera uzbudili, u tome su pravi majstori, ali mogu, bez najave, odjednom da stanu kao da se ništa nije dogodilo. Ako su u pravoj priči, sa njima će partner lako doživeti orgazam.
 
  DEVICA - Sve radi po propisima, polako, staloženo. Logika Device govori kako je u seksu potrebno i normalno da partner doživi orgazam, pa će učiniti sve da tako i bude. Problem je samo što je previše sistematičan, što spontanijim partnerima ne odgovara.
 
  VAGA - Puno priča, odlično zavodi, ali kada dođe do seksa, onda se na neki neobičan način povlači. Potencijal Vage je veći od onoga što pruža. Ipak, uz malo više truda i zainteresovanosti, a posebno strpljenja, partnera mogu dovesti do nezaboravnog orgazma.
 
  ŠKORPIJA - Očekuje od partnera potpunu podređenost. Škorpija je sposobna za razne vrste ljubavnih igara, a što je grublje, to je znak da mu je do partnera više stalo. Uz malo više koncentracije, Škorpija lako partnera dovede do orgazma.
 
  STRELAC - Ovom znaku je potrebna inspiracija. Na primer, da mu je partner ona ili on koju su svi drugi hteli, a baš ju je on dobio. Ako toga ima, onda je u seksu odličan. Ali ako toga nema, onda će biti prilično nezainteresovan, zadovoljiće samo sebe.
 
  JARAC - Vrlo je temeljan, a u seksualnom odnosu mu pomaže to što je vrlo racionalan. Trudi se jer smatra da tako treba. Zato će i njegov partner uglavnom biti zadovoljan. Ali, ako je sa nežnijim znakom koji u seks ulazi sa više osećanja nego želje za zadovoljstvom, mogao bi da se oseća uskraćenim.
 
  VODOLIJA - Seksualni nagoni ovog zodijačkog znaka su vrlo izraženi, deluje temeljno, brzo i snažno. Trudi se da zadovolji partnera. Ipak, neće ići protiv sebe. Ako doživi vrhunac ili ako mu više nije zanimljivo, pokušaće da se izvuče.
 
  RIBE - Trude se da zadovolje partnera i učiniće sve kako bi osobu sa kojom je dovele do orgazma. Ali, ovo je nestalan znak pa se neće posebno potruditi da ponovi vrhunski užitak osobi sa kojom je bio.