Broj 85
Početna > Zanimljivosti > PREUZMITE KONTROLU

Ženske greške u krevetu

PREUZMITE KONTROLU

Iako mnoge žene smatraju da su savršene u krevetu, dosta muškaraca se s tim ne bi složilo. Nedostatak entuzijazma, nezanimanje za partnerove želje, inertnost, a ponajviše ideja da bi muškarci trebalo da znaju šta žene žele samo su neki od najčešćih izvora frustracija za pripadnike jačeg pola. Osim Mela Gibsona, koji nakon strujnog udara može da čita ženske misli, niko drugi nije u stanju to da izvede

AKTIVNOST
Verovatno je najgora noćna mora svakog muškarca da se nađe u krevetu sa onom koja samo leži. Ili, u prevodu, ženskom osobom čija se aktivnost u seksu svodi na ležanje na leđima, dok bi, po njenom mišljenju, muškarac trebalo da odradi sav posao. Ovo postaje totalno apsurdno ukoliko ona nije u stanju čak ni poljupcima, uzdasima i rukama da da doprinos. Ako ne želite da ponesete titulu one koja leži, privucite ga sebi i zamenite položaj tako da vi budete gore. Dajte mu jasno do znanja da ga želite i da uživate u seksu podjednako, ako ne i više od njega.

PREUZIMANJE KONTROLE
Većina žena smatra da muškarac treba da potencira seks i preuzima inicijativu. Iako se većina muškaraca s tim slaže, nije naodmet tu i tamo iznenaditi ga. Na taj način ćete mu jasno dati do znanja da ga zaista želite, što će ga dodatno uzbuditi, a samim tim će i vama biti bolje. Dakle, sledeći put kad on sedne da čita novine ili igra kompjuterske igrice, sedite mu u krilo ne noseći ništa ispod majice i premestite mu ruke na vaše grudi.

LJUBLJENJE PO SVIM DELOVIMA TELA
Baš kao što žene vole da budu ljubljene po vratu, iza uha, preko ramena do grudi, to vole i muškarci. Neki čak vole i igranje njihovim bradavicama.

IZBEGNITE DOSADU
I najbolji seks može izgubiti onu iskricu ukoliko ne unesete u njega neke novitete. Tu i tamo potražite neki novi trik, zaletite se do prvog seks šopa po lisice ili ultraseksi donji veš. I neka vam nikada ne bude neprijatno pred njim.

NIŠTA NE PRETPOSTAVLJAJTE
Žene često pretpostavljaju da muškarci treba da čitaju njihove misli. Pa, ako vam još nije jasno, muškarci to ne mogu. Zato je među partnerima ključna komunikacija, posebno kada je seks u pitanju. Ako njemu ili vama nešto ne odgovara, seks će ubrzo postati izvor frustracija. Da ne bi došlo do toga, jasno mu dajte do znanja kada uživate, kada ste na ivici vrhunca, pustite glas iz sebe, zaboravite komšije i prepustite se trenutku.

OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO
Za razliku od muškaraca koji često tokom odnosa izražavaju svoje osećaje, želje i razmišljanja, sa ženama to baš i nije običaj. Promenite to. Pitajte partnera: „Voliš kad ti radim ovo?” ili „Uživaš li?”, na taj način ćete mu dati do znanja da vam je bitno kako se on oseća i da li uživa, a to će ga dodatno uzbuditi. Takođe, dajte mu do znanja da i vi uživate u pružanju zadovoljstva njemu. Pružanje oralnog seksa ne bi trebalo da bude nešto što ćete samo odraditi jer je, eto, sada red na vas. Partnerovo zadovoljstvo će biti veće ako zna da i vi uživate.

KUPANJE POSLE SEKSA
Tuširanje i spremanje kreveta posle seksa ne znači da ste izrazito čista osoba, već može povrediti partnera. Prva pomisao koja muškarcu u tom trenutku padne na pamet jeste ta da vam očigledno ne odgovara preterano izmenjivanje telesnih sokova s njim. Radije se priljubite uz njega i mazite se. Sve je bolje od pomalo psihotičnog ravnanja posteljine ili ispiranja sa sebe ostataka vašeg odnosa.