Broj 83
Početna > Zanimljivosti > HOLIVUDSKI BEBI-BUM

HOLIVUDSKI BEBI-BUM

Jedna od najlepših žena planete, glumica Anđelina Džoli, rodila je 13. jula blizance, dečaka i devojčicu. Deca, nazvana Vivijen Maršelin i Noks Leon Džoli-Pit, rođena su carskim rezom

Anđelina Džoli
  Jedna od najlepših žena planete, glumica Anđelina Džoli, rodila je 13. jula blizance, dečaka i devojčicu. Deca, nazvana Vivijen Maršelin i Noks Leon Džoli-Pit, rođena su carskim rezom. Džolijeva i njen muž glumac Bred Pit već imaju četvoro dece, od kojih je troje usvojeno. Najtiražniji američki časopisi krenuli su u rat za prve fotografije blizanaca, a procenjuje se da će dobiti između 15 i 20 miliona dolara. Inače, ovaj par je sličan ugovor, ali sa američkim magazinom Pipl i britanskim izdanjem lista Hello napravio i 2006. godine, kada su deset miliona dolara dobijenih za fotografije svoje tek rođene ćerke Šajlo Nuvo poklonili u dobrotvorne svrhe.


  Džesika Alba

  Jedna od najlepših holivudskih glumica mlađe generacije Džesika Alba i njen suprug Keš Voren postali su ponosni roditelji devojčice koja je došla na svet 9. juna u Los Anđelesu. Džesika se porodila prirodnim putem, a sve je proteklo u najboljem redu, zahvaljujući joga disanju. Za mladi bračni par ovo je prva prinova, a odlučili su da će se devojčica zvati Honor Mari Voren. Dugoočekivane fotografije ćerkice objavljene su u ovomesečnom izdanju magazina OK, koji im je platio milion i po dolara.

  Nikol Kidmen
  Kada je 7. jula donela na svet preslatku devojčicu, australijskoj oskarovki Nikol Kidmen konačno se ispunila dugogodišnja želja da postane majka. Devojčica je rođena u Nešvilu, a njen suprug, kantri pevač Kit Urban, sve vreme je bio uz svoju suprugu. Nikol (41) iz braka sa Tomom Kruzom ima dvoje usvojene dece, Izabelu (15) i Konora (13). Kit i Nikol venčali su se u junu 2006. godine, a svoje prvo zajedničko dete nazvali su Sandej Rouz Kidman Urban.

  Dženifer Lopez
  Najpoznatija latino diva Džej Lo i njen suprug, pevač Mark Entoni, krajem februara postali su ponosni roditelji dečaka Maksa i devojčice Eme. Devojčica je prva rođena i bila je teška 2,585 kilograma, a dečak težak 2,721 kilogram, došao je na svet desetak minuta kasnije. Dženifer je dobijanjem blizanaca prvi put postala majka, dok njen suprug iz prethodnog braka ima troje dece. Kao što je to običaj, pevačica je prodala slike beba časopisu People za šest miliona dolara.


  Hale Beri

  I četrdesetjednogodišnja oskarovka Hale Beri pre nešto više od dva meseca rodila je ćerku, koja je dobila je ime Nala Arijela. Otac devojčice je 32-godišnji model Gabrijel Obri, koga je glumica upoznala pre dve godine, na snimanju reklame za kuću Versaće. Novopečena mama iza sebe ima dva braka, prvi sa košarkašem Dejvidom Džastisom i drugi sa pevačem Erikom Benetom. Glumica je izjavila da ona i Obri ne nameravaju da se venčaju, ali da su potpuno predani jedno drugom.