Broj 81
Početna > Zanimljivosti > BUDITE ORIGINALNI U SEKSU

MAŠTOVITI POČETAK

BUDITE ORIGINALNI U SEKSU

Hoćeš li da vodimo ljubav? Ovo je rečenica od koje se, verovatno, mnogim ženama diže kosa na glavi. Pokazuje da su njihovi partneri postali dosadni i nemaštoviti. Da se i vama ne bi dogodilo isto, potrudite se da budete originalni. Započnite seks na uzbudljiv i drugačiji način. Saveti važe za oba pola!

Većina muškaraca i žena ima neki svoj prepoznatljiv pristup i pokret kojim partneru daju do znanja da žele seks. Ali, kada ga uvek i stalno ponavljaju, verovatno vrlo brzo dosade svojim partnerima. Da se i vama ne bi dogodilo isto, predlažemo vam nekoliko originalnih poteza koji će biti super uvod u seks:
 
  Priredite filmsko veče
  Umesto uobičajenog odlaska u video-klub i gledanja filmova na kauču, svog partnera ćete iznenaditi ako priredite malo filmsko veče na podu dnevne sobe.
  Da bi atmosfera bila opuštajuća, obucite zavodnički veš, a isto pripremite i za partnera. Upalite sveće i pustite neki lagani ljubavni film. Super seks je neizbežan. Ako ste muškarac, partnerku ste kupili činjenicom što ste se zbog nje odlučili za romantičan film, a propratni trud da i ne spominjemo. Uvod u seks kakav bi svaka žena poželela.
 
  Nahranite je
  Mnogim ženama je afrodizijak sam po sebi kad vide da muškarac kuva samo za njih. Još ako je i nahrani, uvod u odličan seks je garantovan. Da bi doživljaj bio potpun, najbolje je da joj prvo ponudite čašu crnog vina, a zatim je zamolite da proba ono što pripremate. Glad za hranom i seksom je osigurana.
 
  Organizujte strip poker veče
  Kada ste poslednji put zaigrali neku igru u koju je bilo uključeno skidanje odeće? Ako ne možete da se setite, vreme je da za svoju partnerku organizujete veče koje uključuje skidanje do kraja. Ako vam se ne igra poker, možete da se odlučite za neku drugu igru. Ali, pravila ostaju ista - gubitnik skida komad po komad odeće. Verovatno nećete ni dočekati da se igra završi, već ćete biti u ljubavnom zanosu.
 
  Odvedite je na velnes vikend
  Iznenadite je odmorom za dvoje u obližnjoj banji. Organizujte masaže, saunu i bazen. Vikend odmor verovatno neće biti samo dobar uvod u seks, već u ceo vikend ispunjen užicima.
 
  Pripremite toplu kupku

  Kadu napunite toplom vodom. Dodajte mirišljave soli i upalite sveće. Partnera polako skinite i odvedite u kupatilo. Nežnim sunđerom operite partnerova leđa i pustite ga da se opusti. Nakon nekoliko minuta pridružite mu se u kadi. Znaće šta sledi.