Broj 8
Početna > Zanimljivosti > RUŽIČASTI POGLED NA SVET

RUŽIČASTI POGLED NA SVET

Bojama nas često definišu čim se rodimo, plavo za dečake, a roze za devojčice. Iako ovo nije jedna od najpopularnijih boja među devojkama, mi napominjemo da ćete upravo u krpicama ove boje zagolicati oko svoje snažnije polovine.

Roze je konstanta kada se radi o senzualnosti, nežnosti i romantičnom izgledu. Moguće je da ste primetili da vam ne prija svakog dana ista boja. Iako vam je neka boja omiljena, ima dana kad baš i ne želite da je vidite, a neka druga vam se baš dopada. Ovakve dane iskoristite da eksperimentišete sa ružičastom.

Ako nosite roze, možete da koristite i nekoliko nijansi roze šminke i da vam se lepo slaže uz garderobu. Možete da nosite i sav onaj simpatični ružičasti nakit koji vam rodbina već godinama poklanja i da vam se i on sjajno uklopi uz garderobu i šminku.
Zamislite još nešto roze na snegu! Roze se zaista uklapa uz sneg, a učiniće da izgledate kao prava snežna kraljica. Osim toga, ne spominje se uzalud gledanje na svet kroz ružičaste naočari, tako zaista izgleda lepše i svetlije i podiže vam raspoloženje. Ukoliko se na kraju odlučite za ovu boju, kombinujte je uz zelenu i maslinastu boju.
Muškarci zaista vole da vide neki ružičasti detalj na svojoj devojci. Iskoristite to!