Broj 77
Početna > Lepi i zdravi > MANJAK SEKSA IZAZIVA NERVOZU

MANJAK SEKSA IZAZIVA NERVOZU

Istraživanje kompanije „Bajer Helfker", na temu „Seksualna vitalnost Srba", pokazalo je da je seks veoma važan deo života Srba i da njegov nedostatak izaziva nervozu ljudi,

Istraživanje kompanije „Bajer Helfker", na temu „Seksualna vitalnost Srba", pokazalo je da je seks veoma važan deo života Srba i da njegov nedostatak izaziva nervozu ljudi, sličnu onoj kad nemaju novca. Anketa je urađena metodologijom individualnih intervjua muškaraca starosti od 35 do 50 godina. Na pitanje o važnosti seksa, svi se slažu da je veoma važan deo života i da utiče na kvalitet svakodnevice u velikoj meri, jer, kako su ispitanici rekli, „ako nema seksa, odmah dođe do nervoze kao kad se nema novca".

 

Veoma su korisni bili odgovori u vezi s idealnim rešenjem za otklanjanje erektilne disfunkcije.Najčešće seksualne poteškoće koje su naveli ispitanici su nemogućnost postizanja i održavanja erekcije i prevremena ejakulacija, a uzroci su fizički i psihički problemi među kojima su godine, fizičko propadanje, nezdrav način života, nesigurnost, strah od neuspeha, reakcija na stres, poljuljano samopouzdanje, reakcija na brige i materijalni problemi.