Broj 75
Početna > Zanimljivosti > VODIČ DO EKSTAZE

VODIČ DO EKSTAZE

Da biste svoju partnerku maksimalno uzbudili i doveli je do vrhunca, krenite u avanturu po njenom telu i pružite joj nezaboravne trenutke prepune senzualnosti i romantične erotičnosti

Da biste svoju partnerku maksimalno uzbudili i doveli je do vrhunca, krenite u avanturu po njenom telu i pružite joj nezaboravne trenutke prepune senzualnosti i romantične erotičnosti

1. Unutrašnjost bedara
To područje je izuzetno osetljivo, a posebno na dodir i maženje. Kao i unutrašnji deo kolena, bedra su sa unutrašnje strane prepuna nervnih završetaka. Mazeći ih, izazivate osećaj požude od kojeg bi vaša partnerka mogla da poludi. Ipak, ne smete da se zanesete i pretvorite maženje u štipanje ili grickanje jer bi to moglo da izazove bol.

2. Unutrašnji deo kolena
Zbog svih nerava koji završavaju iza kolena, bićete iznenađeni kakvo dejstvo može da izazove nežno lizanje ili grickanje. Međutim, pazite. Nemojte da preterate jer je ovo područje ipak vrlo osetljivo, pa bi uzbuđenje moglo da postane previše intenzivno i da preraste u nervozu ako postanete grubi.

3. Guza
Mnoge žene vole kada im se igrate sa zadnjicom. Budite maštoviti i nežni!

4. Potiljak
Već i samo dahtanje u taj deo tela izazvaće joj leptiriće po celom telu. Onda samo zamislite kako će se osećati kada iskoristite i jezik ili zube. Upotrebite i ruke. Podignite joj kosu i nežno približite usne njenom vratu. Dok je dodirujete zubima, ako ocenite da smete, zgrabite joj kosu da biste ostavili strastveni „užasno te želim" utisak. Ovaj deo tela je sjajno mesto za početak senzualne masaže kojoj niko ne može da odoli.

5. Uši
Mnoge žene uživaju kada im lizućete, grickate ili ljubite uši. Međutim, duvanje u uvo je neprihvatljivo i nije ono u čemu žene mogu da uživaju. To je dopušteno jedino ako usput šapućete nežne reči. To ne podrazumeva da je na nežan način tiho pitate može li kasnije da vam opere čarape. Pokušajte da budete erotični i da smislite nešto od čega će zadrhtati.

6. Stopala

Dame često uzbuđuje dodirivanje ili masaža stopala, a neke čak uživaju kada im ih ližete i sisate. Uz pretpostavku da su im noge oprane, ženama se sviđa kad muškarac pokazuje interes za njihove tabane, prstiće i zglobove. Budući da te zone znaju da budu golicljive, ta senzacija može da bude i te kako prijatna.

7. Zglob šake
Ovo može da izazove šok kod većine muškaraca, ali žene vole da im ljubavnici njuškaju ili lagano grickaju zglobove šaka. Zato sledeći put kad dođete do predigre, ljubite ih i milujte po tim mestima i proverite kako će postati oduševljene. Uspešna predigra će povećati šansu za orgazmom vaše partnerke, a vama pojačati doživljaj i učiniti vas ponosnim.

8. Bradavice
Svi znaju da su bradavice na grudima izuzetno osetljive. Nežno dodirivanje, maženje, lizuckanje ili sisanje najčešće su vrlo prijatni. Ipak, neke žene obožavaju i kad su muškarci malo žešći s njihovim grudima, pa otkrijte šta tačno i u kom intenzitetu najviše ogovara vašoj partnerki.

9. Vagina/klitoris

Klitoris se može nadražiti jezikom, prstom ili penisom. Neke žene vole da svoje ljubavnike navode i da im ukazuju na kretnje ili jačinu pritiska koji im najviše odgovara. Za one koji nemaju tu sreće najčešće je vrlo očigledno da li ona uživa u njihovom performansu ili ne. Od klitorisa je teže pronaći tzv. G-tačku, ali mnoge iskusne ljubavnice tvrde da je zaista vredno truda. Reč je o području unutar vagine čije stimuliranje izaziva intenzivan osećaj, a za nesvakidašnju senzaciju dovoljan je samo nežniji dodir.

10. Usne

Ne biste verovali, ali istina je. Ako znate kako da njene usne nadražite ljubljenjem, liskanjem i grickanjem, vrlo verovatno se nećete zadržati samo na poljupcu. Koristite zube, jezik i usne da biste se igrali njenim i ljubite ih beskonačno strastveno.

I, pošto ste saznali deset mesta koja će izludeti vašu partnerku, ne zaboravite da je svaka žena drugačija i da ima svoje specifične prohteve i tačke koje joj se sviđaju. Zato istražujte njeno telo i eksperimentišite jer žene to vole mnogo više od samog seksualnog čina.