Broj 73
Početna > Intervju > PLAŠIM SE BRAKA

PLAŠIM SE BRAKA

Ona je neosvojiva kula. Za deset godina karijere nije imala ozbiljnu vezu, još uvek je niko nije shvatio na pravi način, niti je impresionirao. Verovatno zato Ksenija sa lakoćom kaže da može bez muškaraca. Trenutno emotivno stanje ne želi da komentariše, ne juri za fazonima i plaši se braka...

Koji je tvoj najveći kvalitet?

Moj trud za ovih deset godina je moj najveći kvalitet. Dodala bih još da tu spadaju i harizma i energija. Ostalo zavisi od trenutka i emocija.

Koliko ti lepota pomaže u poslu kojim se baviš?
Sad već shvatam da lepota odmaže. Lepota u šou-biznisu je večita borba sa vetrenjačama. Danas ljudi žive tuđ život, listaju pet stotina magazina, koji, naravno, sebe ne nazivaju žutom štampom, nude ljudima na tacni pogrešnu hranu, a oni naviknuti na to, jedu šta dobiju.

Pesma Dečko mi je umoran izazvala je različita mišljenja. Da li je ona donekle i autobiografska?
Retko šta je kod mene autobiografsko. Ja se vešto krijem i za deset godina karijere mogu da kažem da nisam imala ozbiljnu vezu niti sam ikada živela s nekim. To bi bio veliki pomak za mene. Kada bi se desilo.

Postoji li situacija kada si htela da digneš ruke od pevanja?
Ovaj posao je kao i svaki drugi: stres, nerviranje, briga, gubljenje živaca, a onda zasluge i pohvale. Pa i kritike... Meni je najlepši deo nastup, tu sam ja ja, a kada siđeš sa bine, sve je šarena laža.

Tvoje vokalne sposobnosti često su bile osporavane...

Uvek nekome nešto neće valjati, zar ne? Pitam se samo da li tako dave Džej Lo, Madonu i Britni? To je čista glupost, nepoznavanje materije i posla.

Karakterišu te kao seks bombu. Imponuje li ti to ili te u nekim trenucima i opterećuje?
Kada sam imala osamnaest godina, to me je opterećivalo. Sada ne. S trideset godina to je već logičniji epitet, a, opet, i usputan, i znači mi šest posto od cele moje priče.

Koji je tvoj adut u odnosu na druge pevačice?
Nikada nisam razmišljala o drugima. To je možda i najčudnije kod mene. Mislim da u tom smislu nemam puno veze sa estradom. Ja sam obična, mada malo prgava, devojka. Od producenata do kolega svaki drugi mi je govorio da sam za Zapad, ali to drugi nikad do kraja neće skapirati.

Šta najčešće čuješ da drugi pričaju o tebi?
Da sam jezičara. Ne dam na sebe. Nepredvidiva sam. Ali, to je okej. Kao neosvojiva kula sam. U isti mah sam emotivna, skromna i klasična žena koja pati i tuguje.

Novinari su uvek bili veoma zainteresovani za svaki detalj tvog privatnog života. Da li je teško zaljubiti se i održati vezu kada si stalno pod budnim okom javnosti?
Nikada to nisam znala, ili mi je medijski napad na svaku, jedva početu vezicu, dao do znanja da to nije to. Gadi mi se da se provlačim sa nekim po novinama. Nisam taj tip, niti me je briga da li će svi reći: „Bravo, mala!"

Takođe, povezivali su te sa imućnim muškarcima. Koliko ti je bitno da tvoj muškarac bude finansijski obezbeđen?
Ha, ha. Ne zasmejavajte me. Meni je to nebitno. Mada, čovek treba da bude na nekom društvenom nivou. Ne vuče mi se korov više, što bi neko u jednom filmu rekao: „Dosta mi je, kume".

Koja je najvažnija lekcija koju si naučila o muškarcima?
Nema lekcija, sve je do iskustva. Samo znam da mogu bez njih. Još me niko nije shvatio kako treba. Valjda će...

Kako bi opisala svoje ljubavi: kao mirne ili kao burne?
Naravno, dovoljno burne. Strastvena sam koliko i mirna, ali ponekad mi je super da se svađam sa tipom. To je tako zrelo i strastveno.

Koja je najluđa stvar koju si spremna da uradiš kada voliš?
Ne znam, još me niko nije impresionirao.

Imaš li određeni tip muškarca?
Ne postoji. Svi moji muškarci su bili potpuno različiti.

Kako opisuješ svoje emotivno stanje?
Bez komentara!

U svetu, a i kod nas, nastao je pravi bejbi-bum. Maštaš li i sama o braku i majčinstvu?
Ne jurim za fazonima. Ako nešto treba, desiće se. Plašim se braka, daleko mi je ta vrsta vezanosti.

Da li bi mogla da kažeš za sebe da si srećna devojka?
Ja sam zrela devojka, ne oduševljavam se tako lako, ali sam srećna.