Broj 7
Početna > Zanimljivosti > CRNO BELA ELEGANCIJA

CRNO BELA ELEGANCIJA

Crno bela kombinacija je uvek hit, a ove sezone posebno. S ovim bojama je teško pogrešiti i takav deo odeće može se nositi više sezona i u različitim prilikama.

Jedna od varijanti je crni top, košulja i bela suknja. Ovo je posebno dobar izbor ako vam je gornji deo jači, na taj ga način crnom bojom optički smanjujete i odvlačite pažnju s njega. Uz to idu crne cipele, a ako želite atraktivniji ili izražajniji utisak dodajte nakit, kaiš ili tašnu koja će osvežiti celu kombinaciju. Ukoliko se odlučite za obrnutu kombinaciju potrudite se da je materijal ili kroj odeće neobičan.
 Posebno su atraktivne kombinacije u kojoj na jednom komadu odeće imate dodatak čipke ili ukrasa u drugoj boji. Kako su crna i bela suprotne idealno je ako se mešaju na jednom komadu odeće u geometrijski ravnim linijama ili ako je druga boja dodatak po rubovima.
 Na taj način ćete pobeći od klasičnog stila, a opet biti u jednoj klasičnoj proverenoj kombinaciji. Prednost odeće u crnoj i beloj boji je i u tome što svaki deo možete kombinovati na bezbroj načina i s drugim bojama. Takođe i crnu i belu odeću možete u različitim varijantama iskoristiti i za dnevne kombinacije, ali i za svečane prilike.
 Crna ili dvobojna haljina je večna i verovatno svi znamo koliko je bitno imati jednu dobru crnu haljinu, koja je tu za iznenadne svečane prilike. Ona se uvek može iskoristiti i za šetnju gradom, ali i za izlaske kada želimo izgledati svečanije. Naravno uvek je idealan izbor i za romantične večere i pozorište. Ukoliko preko nje obučete sako dobićete kombinaciju za poslovne sastanke.
 Zato nemojte oklevati pri kupovini takve odeće i poslušajte savet modnih stručnjaka da svaka dama treba da ima u ormanu nešto belo i nešto crno. Na vama je da kombinujete.

Autor: Suzana Stanarević