Broj 69
Početna > Zanimljivosti > ŠTA TE MUČI, CAKANI

SVE MUŠKE TAJNE

ŠTA TE MUČI, CAKANI

Žene odavno znaju da mnoge stvari treba da prećute, ali sa muškarcima nije baš tako. Oni nauče da se neke stvari nikada ne govore tek kada se opeku nekoliko desetina puta. Pametan muškarac tačno zna šta treba, a šta ne treba da kaže svojoj devojci, verenici ili ženi

Dođe vreme kada muškarci shvate koliko je važno da skrivaju neke sitnice od svojih partnerki, a upravo ta sposobnost olakšava im život. Neke njihove sitne laži mogu biti slatke i bezazlene, ali ima i onih koje će vas šokirati. Ukoliko želite da znate šta vaš dragi krije od vas i šta vam ne bi ni za živu glavu rekao, čitajte dalje. Ako, ipak, želite i dalje da živite u blaženom neznanju, odustanite odmah.

Privlače ga i druge žene, ali vas neće ostaviti
Muškarci imaju radar koji im savršeno radi kada je zgodna žena u blizini. Sigurno vam se dogodilo da, kada zajedno šetate, primetite da postane odsutan čim uoči neku zgodnu devojku koja prođe pored njega. Znajte, muškarci će uvek primetiti zgodnu ženu, pa čak i kada vi izgledate kao milion dolara i stojite tik uz njega. Iako su svesni da se to njihovim partnerkama nimalo ne sviđa, oni jednostavno ne mogu to da kontrolišu. U jednom pogledu na zgodnu neznanku muškarac ne vidi ništa loše, jer ionako ne planira da uradi nešto po tom pitanju. Samo mora da je odmeri od glave do pete.


Ide na fudbal kako bi pobegao od vas

Mnogi muškarci idu na tenis, rekreativno se bave košarkom ili fudbalom... Okej, idu na treninge zbog ekipe i drugara, ali i da bi pobegli od kuće, vas i dece. Druženje s momcima, nabijeno testosteronima i takmičarskim duhom, im je izduvni ventil i beg od svakodnevice. Iako kažu da idu zbog vežbanja, zdravlja i društva, jednim delom idu i da se malo odvoje od svojih žena.


Želi da zarađuje više kako bi se osećao važnim

U modernom društvu sve više žena zarađuje više novca od svojih partnera. Iako govore da im to ne smeta, ne verujte u sve što čujete. Oni bi, naime, žarko želeli da zarađuju više od žena jer im novac daje određenu moć i osećaj važnosti. Muškarci vole da se takmiče, ali vole i da im se divite i zato im teško pada kada zarađuju manje od svojih žena.

Ne razume šta mu žena govori
Setite se samo onih popodneva kada dođete kući sa posla i želite da razgovarate o ozbiljnim problemima koji se tiču vašeg odnosa. Naravno, pre tog razgovora unapred ste pripremili govor, analizirali svaki detalj, vagali vaš odnos i njegove mane i sada to želite da podelite s njim. Iako on klima glavom kao da vas potpuno razume, u stvari mu uopšte nije jasno otkud sad sve to i o čemu vi to pričate. Deo mozga, koji je vama rezervisan za analizu odnosa, muškarcima služi samo za analiziranje sportskih rezultata.


Ponekad ga muči osećaj da se vezao samo za jednu ženu

Iako većina muškaraca stvarno voli svoje partnerke i srećni su sa njima, mnogima nagon ne da mira. Naime, veći deo svojih dvadesetih proveli su u razmišljanjima, a neki i u nastojanjima da spavaju sa što više lepih žena do svoje tridesete. Većini je potrebno nekoliko godina da bi potpuno udovoljili toj želji i tek tada požele da se skrase sa jednom jedinom i neponovljivom damom.

Užasava se kada vozite
Ako želite da svog neustrašivog i čvrstog frajera prestrašite, zamolite ga da vam da ključeve svog automobila. Iako se pravi da vam veruje, u stvari je na ivici očaja od straha zato što vi upravljate vozilom. Muškarci su uvereni da se katastrofa, dok su žene za volanom, može dogoditi svakog trenutka.


Želi da mu je uvek 25 godina

Lepo im je s vama, ali često se s čežnjom prisećaju dana kada su uživali u potpunoj slobodi, nezdravoj hrani i izlascima, kada su slušali rok i pili jeftino pivo. Iako vas neće ostaviti da bi se pridružio rok bendu, nemojte se čuditi ako dođe kući s kompilacijom hitova iz svoje mladosti i odvrne ih do daske.

Dajte mu neku sitnicu i daće vam ceo život
Ponekad muškarci donose velike odluke gledajući neke vaše sitne postupke i znakove pažnje. Recimo, ako ste mu dopustili da na godišnji odmor ide sam i još ste ga na to naterali, u vama će prepoznati svoju buduću superženu koja ga neće gušiti. Ako prihvatite njegove večeri rezervisane za poker s prijateljima, ohrabrite ga da ide na roštilj sa drugovima i osvojićete zauvek njegovo srce. Samo jednim gestom daćete mu do znanja da mu nećete stalno disati za vratom, a on će vam biti zahvalan do kraja života.