Broj 66
Početna > Intervju > U LJUBAVI SVE OPRAŠTAM

TANJA SAVIĆ

U LJUBAVI SVE OPRAŠTAM

Atraktivna crnka, jedna od najpopularnijih zvezda „Granda”, Tanja Savić u ljubavi i u prijateljstvu uvek je davala celu sebe, što se neretko pokazalo kao greška

Prvi honorar dobila je kao devojčica sa osam godina i nesebično ga je dala za bakine lekove. Iako nije ni sanjala da će biti ovoliko popularna, njene pesme postale su hitovi i himna mnogih devojaka. Tanja opisuje sebe kao emotivnu, nežnu devojku, ali, kako je rekao i Saša Popović, pomalo i razmaženu. Najsrećnija je u zagrljaju svog dečka koga krije od očiju javnosti, a momka koji je pre dve i po godine osvojio njeno srce, uz smešak opisuje kao dobrog frajera.

Koji trenutak ti je doneo najveću životnu promenu?
Sve što je vezano za zvezde „Granda”, to mi je bila prekretnica u životu. Od tada mi se život potpuno promenio, iako sam se nadala da će se sve odvijati postepeno, da će proći duži vremenski period dok se ne istaknemo u prvi plan. Ipak, sve se odvijalo munjevitom brzinom.

Imaš li pevačkog uzora?
Oduvek mislim da je Dragana Mirković jedna kompletna ličnost: uspešna u svom poslu, ali i žena okrenuta porodici. Ona je sjajan pevač, ne provocira svojom pojavom, prava je dama. Na nju sam se ugledala, a interesantno je da je nikada nisam upoznala iako mi je to velika želja.


Sećaš li se na šta si potrošila prvi zarađeni novac?

Prvi honorar sam dobila još kao devojčica, sa osam godina, kada sam nastupala u jednom mestu kraj Smedereva. Bilo je to takmičenje amaterskih pevača, gde sam osvojila prvo mesto. Zaradila sam, recimo, oko sto evra. Taj novac sam dala za bakine lekove, koji su joj bili neophodni.

Koja pesma ti je najbliža: Tako mlada, Poludela ili Zlatnik?
Poludela je pesma u koju sam unela mnogo emocija kada sam je pevala i mislim da se to i videlo. Čini mi se da su se mnoge devojke pronašle u toj pesmi. Lično najviše volim pesmu Suknjica, čiji jedan deo glasi: Ono tamo, ono nisam ja, to nisam ja, ona tamo je, meni moga dragog uzela, ona tamo na tvom ramenu, to nisam ja, ono tamo je kosa plava, a ne garava.

Saša Popović je jednom za tebe rekao da imaš divnu dušu, ali i da si razmažena. Je l' to istina?
Istina je da sam razmažena, za to je kriv moj tata. Čak ni moj momak ne može još uvek da vidi da to što sam pomalo razmažena, ne znači da sam loša ili bahata, već da želim malo više pažnje.


Kako te prijatelji opisuju?

Sigurno znam da me moji prijatelji vide kao vedru, nasmejanu, dobrodušnu i iskrenu osobu. Na to bih dodala da sam vrlo emotivna i realna. U poslednjih nekoliko godina mnogo sam sazrela, pokušavam neke svoje greške da ispravim sada, dok ne bude kasno.

Je l' moguće iskreno prijateljstvo u estradnom poslu?
Sve manje verujem u to, iako zaista ima dobrih ljudi na estradi, ali ima i onih loših. Ranije sam davala sebe nekome ko to ne zaslužuje i sada mi takva vrsta prijateljstva ne treba.

Misliš li na prijateljstvo sa Slavicom Ćukteraš? Da li ste vas dve zakopale ratne sekire?
Nas dve smo se intenzivno družile dve godine, ali nismo se našle, desila nam se dečja svađa, koja nije toliko ozbiljna, ali nas je rastavila. Kada postoji neka mala varnica i dođe do sukoba, to automatski znači kraj prijateljstva. Tako je i u ljubavi. Prošlo je godinu i po dana od kako se ne družimo i na početku mi je mnogo nedostajala, a sada kada se sretnemo, ne kažemo jedna drugoj ni zdravo.

Da li ti smetaju napisi u novinama koji te ne predstavljaju u najboljem svetlu?
Najgori period u životu bio je kada su mediji pisali o mojoj navodnoj trudnoći, a da me niko nije ni nazvao da proveri da li je to stvarno istina. Čak su me i moji prijatelji zvali i čestitali. Mnogo sam emotivna, plakala sam danima, nisam izlazila iz sobe. To su ozbiljne stvari da bi se neko sa njima igrao. Umesto mene, Saša Popović je to demantovao. Mnogo me je to bolelo, ali sam iz toga izvukla pouku. Od sada ne dozvoljavam sebi da gubim živce. Svašta se pisalo i to me je baš vređalo, ali čini mi se da sada ima sve manje tih pogrdnih tekstova, valjda zato što više nisam sama, imam dečka, pa pretpostavljam da to dosta utiče na medije.


Nisu bili ni blagonakloni prema tvom izgledu, kako reaguješ na pisanja o tvojoj kilaži?

Upoznati smo sa holivudskim trendom mršavosti, koji je na granici sa anoreksijom. Za sve to su krivi mediji. I zato je devojka koja izgleda normalno, koja ima obline, debela. Mediji znaju da izazovu taj kompleks iako ga čovek nema. Od tolike priče i pritiska i najmršavija osoba će poželeti da smrša. Nisam se ugojila, što se i na meni vidi, čak sam smršala od prošle godine. Zaista mi nije bitno šta se piše, bitno mi je da sam sebi lepa, kao i mom dečku.

Kakvi muškarci te privlače?
Volim iskrene muškarce, to mi je najbitnije. Ne mogu da kažem da nije važno kako muškarac izgleda, po prirodi sam perfekcionista, tako da mi je sve važno. Mi žene smo takve, volimo da naš muškarac ima sve: da je lep, pametan, obrazovan, iskren, duhovit...

Koliko te ljubav menja?
Po prirodi sam mnogo osetljiva, a posebno u ljubavi. Kada nekoga mnogo volim, samo jedna negativna rečenica može mnogo da me povredi. Ali, uvek oprostim. U vezi sam dve i po godine, i dalje sam zaljubljena u svog momka, i dalje imam sve one simptome: leptiriće u stomaku, topim se kada mi dečko kaže da me voli, kada me oduševi nekom sitnicom ili njegovim gestom...

Čime te je osvojio tvoj momak?
Bio je uporan, osvojio me je svojim pristupom. On je veoma duhovit i šarmantan. I dobar frajer!


Njegov identitet nije poznat javnosti, pa se nagađalo da je oženjen...

Ne bih nikada to sebi dozvolila. Da je oženjen, odmah bi došao neko drugi na njegovo mesto. Ne bih mogla to da trpim niti bih umela da se nosim sa tim.


Ima li ljubomore u tvojoj vezi?

Veoma sam ljubomorna, to mi je druga boljka. Ponekad pokušavam to da sakrijem, ali mom momku nikada ne promakne. Što se njega tiče, mislim da je i on ljubomoran, ali vešto skriva.

Čime te je dečko poslednji put obradovao?
Padam na sitnice. Najviše me obraduje kada posle dužeg odsustva dođe, padnem mu u zagrljaj i osetim da je opet blizu mene. To mi je najlepši poklon.