Broj 65
Početna > Zanimljivosti > VEŠ PODIŽE SAMOPOUZDANJE

DONJI VEŠ ZA SVAKU PRILIKU

VEŠ PODIŽE SAMOPOUZDANJE

Donji veš je neizbežan u garderobi svake žene. Nosi se u svakoj prilici, od romantičnih momenata, specijalnih trenutaka, opuštenih varijanti pa do putovanja. Kada birate idealan veš, upamtite da on treba da bude udoban, prijatan, a nije na odmet i da bude ženstven

Napravili smo za vas mali vodič, počev od dnevnih varijanti, preko sportskih, ali i onih seksi za nezaboravne trenutke sa voljenom osobom.

Iza zatvorenih vrata čak i one najprefinjenije i najotmenije dame imaju svoje male tajne. Verovatno se i vama desilo da sređujete ormar sa intimnim rubljem i shvatite da vam je većina stvari rasparena i zato ste prinuđeni da nosite roze grudnjak uz žute gaćice. I da, verovatno se svima desilo da obuku crni brushalter ispod bele majice. Mnoge žene kao izgovor koriste činjenicu da su u braku 10-20 godina i da im ne treba lep, svež, trendi komad gaćica ili brus, a neke se koriste izgovorima da trenutno nemaju partnera i zato ne kupuju svileni, čipkani, crveni ili satenski donji veš. Treba da imate na umu da odeća mnogo lepše izgleda i „stoji" kada imate odgovarajući donji veš: ispod satenske majice nosite satenski brushalter umesto onog pamučnog kako bluza ne bi prianjala. Uostalom, elegantan, seksi i zavodljiv donji veš podiže samopouzdanje. I zato i vaša intimna garderoba treba da izgleda lepo. I seksi. I, naravno, udobno. Saznajte kakav veš treba da nosite u određenim prilikama. Još nešto, nemojte da se bojite da ponekad eksperimentišete. Iznenadićete se!


Za svaki dan

Ovakav veš se najviše nosi i zato on ne sme da steže, žulja, pritiska, ali ni da bude previše opušten i labav. Na prvom mestu treba da bude udoban kako biste lakše izašli na kraj sa onih osam sati na radnom mestu. To su obično brushalteri i gaćice crne, bele i boje kože. Naravno, ponekad možete napraviti izuzetak. Ako ste ustali na levu nogu, loše se osećate, nervozni ste i bezvoljni, izvucite omiljeni satenski komplet iz fioke. Videćete da ćete se bolje osećati, samo zbog tog tajanstvenog dela garderobe.

Za vežbanje
Kada ste fizički aktivni, jedna od najbitnijih stvari je kakav veš nosite, bilo da je u pitanju trčanje, vožnja bicikla, vežbanje u teretani, joga, pilates... U radnjama postoji pregršt sportskih pamučnih grudnjaka u svim bojama. Oni su idealni jer vam čvrsto drže grudi na mestu, a pri tom ne stežu. Gaćice takođe treba da pamučne i udobne, a možete nositi i ženske bokserice.

Za noć
Kada razmišljate o idealnoj večernjoj kombinaciji donjeg rublja, imajte u vidu da ono ne treba da se vidi ispod odeće. Ni da se nazire. Ostavite to za neke intimnije trenutke. Ipak, nemojte da se nađete u situaciji da, kada ste izvadili iz ormara garderobu koju planirate da nosite, shvatite da nemate odgovarajući donji veš. Imajte bar dva grudnjaka različite boje (poželjni su u crnoj i beloj boji) kojima se mogu skinuti bretele, kao i gaćice koje možete nositi u izuzetnim prilikama.

Seksi donji veš
Pikantan, otvoren, zavodljiv, ženstven donji veš može učiniti neke dame nervoznim, ali možda je upravo to i poenta. Zabavno je eksperimentisati sa raznim modelima i pomerati granice. Većina ovakvog donjeg rublja rezervisano je za intimne trenutke i zato pustite mašti na volju...


Kako da održavate donji veš

Ako želite da vam veš dugo traje, morate da ga održavate na odgovarajući način. Najbolje bi bilo da ga perete na ruke, a ne u mašini. Iako je poznato da pamuk i sintetika dobro podnose pranje u veš-mašini, to nije slučaj i sa čipkom, svilom i satenom. Zato je najbolje da osetljiviji veš perete u hladnoj vodi sa malo praška.