Broj 64
Početna > Zanimljivosti > SEDAM PRAVILA ZA LUDI SEKS

STRASNO I NEŽNO

SEDAM PRAVILA ZA LUDI SEKS

Pronašli ste je i osvojili. Da biste je zadržali,pokažite se u najboljem izdanju...

1. Polako, ali sigurno je oraspoložite
Dodir pre poljupca je najdelotvorniji način da svoju partnerku navedete da se opusti i uzbudi. Pobrinite se da taj prvi kontakt bude pun strasti i postane deo vaše predigre. Nežno prelaženje rukom preko njenog ramena ili preko leđa će je dodatno opustiti. Poljubac koji sledi nakon toga biće logičan sled stvari. Za to vreme morate da imate na umu da žene konstantno procenjuju koliko ste u stvari dobri. To odmeravaju kroz vaše poljupce jer su oni kod žena najvažniji deo svakog seksa. Prstima joj prelazite preko ruku i ramena, zatim isto radite od dna do vrha leđa. Na početku je ljubite nežno, a potom strastvenije. Nakon nekoliko minuta sve će ići samo od sebe. Međutim, ovo nije kraj. Imate još posla. Ako je stvar u vašim rukama, to ne znači da je sada vreme da podivljate. Ostanite kul...


2. Vreme je za detalje...
Kod žena ključnu ulogu igraju, za nekog, možda, sladunjave stvari. Zato, ako vam se devojka baš sviđa, morate da popustite. Sada kada je već na vašoj teritoriji, muzika je sinonim za pun pogodak. Pre svega, pitajte je ima li neku želju, tada će izbor sigurno prepustiti vama. Pustite neke lagane tonove tek toliko da se muzika čuje iz pozadine. Žene na početku ocenjuju muškarca. Vaš dom će se sigurno naći na tapetu. Da biste je osvojili, morate da se pobrinete i za dekoracije i za uređenje enterijera. Pazite da je ne dočeka nered, ali ne preterujte, neka se zna da tu ipak živi muškarac. Osvetljenje neka bude diskretno, devojke vole romantiku, a nekoliko zanimljivih fotografija na vašim zidovima odvući će njenu pažnju. Imaćete o čemu da pričate, a ona će se osećati prijatnije i opuštenije.

3. Budite maštoviti
Uradite nešto po čemu će vas zapamtiti. Ako imate neki adut iz rukava kojim ćete je zadovoljiti, odlično. A ako nemate, držite se proverenog recepta. Nežan poljubac i grickanje njenog uha, biće dovoljan. Ako ne znate šta dalje, obratite pažnju na erogene zone kao što su unutrašnja strana bedara ili ušiju. Možda ste već čuli da kod žena pali „što sporije - to bolje" tehnika, ali ako budete kombinovali brži i sporiji ritam, ostaće bez daha. Kada vam pokaže da se uzbudila, krenite u akciju...

4. Oralni seks je prekretnica
Iako mnoge devojke ne pričaju o oralnom seksu, on im je daleko najvažnija komponenta seksa. Kod „oralnog pristupa" morate da budete oprezni. Muškarce koji odmah zaranjaju u međunožje većina žena smatra perverznjacima. Prvo obradite dostupnije zone kao što su usne, uši, grudi, a zatim krenite na one skrivenije, bedra, guzu... Prvo morate malo da okolišate, a zatim pređite na stvar. Žene moraju da steknu poverenje u vas, zato se od vas traži da budete izuzetno pažljivi.

5. Vi kontrolišite situaciju
Ako ste je već obradili poljupcima i ona se opustila, prepustiće vam se i moći ćete da joj radite šta poželite. Mazite je po celom telu, postavite je u različite poze i obavezno budite maštoviti. Ipak, ne biste smeli previše brzo da prelazite sa mesta na mesto ili da brzo menjate poze, imajte takta. Fokusirajte se na njene erogene zone s merom, tako ćete pokazati da vam je stalo da je zadovoljite. Isto tako, ohrabrićete je da i ona krene u akciju.

6. Zadovoljite je

Dajte joj sve što poželi. Zadovoljite je i dopustite da se prepusti vrhuncu pre vas, tako ćete pokazati da niste sebični, što će ona znati da ceni. Na ovaj način oboje ćete moći da se opustite i pripremite za još.

7. Sada je red na vas

Mnoge muškarce muči sledeće - šta ako je zadovoljim, a zatim izvučem deblji kraj? Ukoliko vas pita šta želite, znaćete da ste dobro obavili posao. Pokažite joj tačno šta želite. Neki muškarci vole da ih žene skinu ili da za njih izvedu striptiz. Kada situacija postane vrela, ohrabrite je - uzmite je rukama i postavite tamo gde želite. Ne forsirajte partnerku. Sve mora da ide svojim prirodnim putem. Zato se morate pobrinuti da taj prvi kontakt bude nabijen strašću i postane deo vaše predigre.