Broj 64
Početna > Zanimljivosti > KO SLAVI MLADENCE OVE GODINE?

KO SLAVI MLADENCE OVE GODINE?

EMINA JAHOVIĆ I MUSTAFA SANDAL
Prelepa pevačica i najveća turska muzička zvezda, umesto na glamuroznoj zabavi za više stotina gostiju, svoju višegodišnju ljubavnu romansu ispunjenu bajkovitim momentima i teškim padovima iznenada su ozvaničili u krugu najbližih prijatelja, koje su obavestili kako još uvek ne planiraju da postanu roditelji.

ANETA MIHAJLIVIĆ I IVAN IVANOVIĆ
Direktorka TV produkcijske kuće „Adrenalin” i vlasnik ketering agencije, između kojih se posle deset godina poznanstva rodila ljubav, u brak su stupili na ranču nadomak Novog Sada, gde su matičar, gosti, pa i sami mladenci, bili kostimirani.

DANICA KARIĆ I DANIJEL ĐOKIĆ
Dvostruka svadba bogate naslednice srpske biznis-dinastije i mladog pevača, prvo u vili Jelena, a potom u pastoralnom ambijentu restorana u Banatskom Karlovcu, mladoženjinom zavičaju. Venčali su se bez velike pompe, u prisustvu najuže rodbine, ali bez nevestinog oca Bogoljuba. Upoznali su se pre šest godina na „Sunčanim skalama”.

DIJANA KONATAR I BOŠKO JANKOVIĆ
Zvezda italijanskog Palerma Boško i njegova izabranica, dvadesettrogodišnja lepotica Dijana, rođena u Cirihu, svoju vezu krunisali su spektakularnim venčanjem u Beogradu.

LUCIJA ŠERBEDŽIJA I FILIP GAJIĆ
Venčali su se u divnom istarskom selu Fažani, usred ogromnog maslinjaka, jednog sunčanog popodneva. Još od paganskih vremena obred venčanja predstavlja božju tajnu, zato su se i lepa zagrebačka glumica Lucija Šerbedžija i šarmantni beogradski reditelj i glumac Filip Gajić potrudili da taj obred sakriju od očiju javnosti.

MIRANDA VIĐAK I STEFAN KAPIČIĆ
Poznata manekenka, Splićanka prezirala je svadbe zato što su joj mladenci uvek izgledali kao izmučeni ljudi koji moraju da se slikaju sa loše obučenim svatovima, sve dok nije srela glumca Stefana Kapičića. Manekenka i poznati glumac su se venčali u Los Anđelesu u potpunoj tajnosti, daleko od očiju radoznalih.

KATARINA SOTIROVIĆ I ALEKSANDAR RAŠIĆ
Pevačica Katarina Rašić (eks-Sotirović) ovog leta se udala za košarkaša Aleksandra Rašića. Venčali su se na splavu „Ada" na Dunavu uz prisustvo brojnih zvanica.

MAŠA NIKOLIĆ I BOJAN KARIĆ
Naslednik porodične imperije i ćerka slavnog filmskog režisera na večnu ljubav su se zakleli na terasi luksuzne vile njegovog oca Sretena na Dedinju. Venčali su se u prisustvu familije i najbližih prijatelja. Iako je bila u petom mesecu trudnoće, za samo dve nedelje Maša je sama pripremila glamuroznu ceremoniju.

DANIJELA KARIĆ I NIKOLA MARTAĆ
Ćerka Hafe i Dragomira Karića i njen izabranik Nikola Martać, fudbaler FK Zemun, venčali su se u crkvi Svetog Marka u krugu porodice i prijatelja.


VIKI MILJKOVIĆ I DRAGAN TAŠKOVIĆ TAŠKE
Folk pevačica Violeta-Viki Miljković i muzičar i kompozitor Dragan Tašković Taške venčali su se u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, posle punih 13 godina zabavljanja. Dugo iščekivano sudbonosno da Viki i Taške su izgovorili pred kumovima, Cecom Ražnatović (sa mladine) i Sanjom Đorđević (sa mladoženjine strane), kao i brojnim prijateljima i kolegama. Mladenci su još ranije odlučili da prirede pomalo neuobičajenu svadbu, pa je svadbeno veselje nastavljeno na brodu „Sirona".

ALEKSANDRA ĐURIĆ I NIKOLA KOJO
Jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Nikola Kojo oženio se u septembru u Beogradu sa dvadesetosmogodišnjom manekenkom Aleksandrom Đurić. Nikola i Aleksandra venčali su se u crkvi Svetog arhangela Gavrila, u blizini Partizanovog stadiona, u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja, da bi se zvanice potom preselile u restoran „Violeta kućo stara", čiji je Kojo suvlasnik, na svadbeni ručak.