Broj 62
Početna > Zanimljivosti > SLATKE LAŽI

STVARI KOJE MUŠKARCI TREBA DA PREĆUTE

SLATKE LAŽI

Iako se veruje da su žene pravi ćutolozi i prvakinje u veštini sakrivanja sitnica svojim partnerima, i muškarci imaju svoju listu tabu tema o kojima ne vole da pričaju sa svojim devojkama. Na vreme su shvatili da je neke stvari najbolje prećutati i tako na najlakši mogući način izbeći duge rasprave i objašnjenja

„Dovoljno je da žena upozna samo jednog muškarca da bi ih upoznala sve, dok muškarac može upoznati sve žene, a ipak ne shvatiti nijednu" izjava je često citirane američke novinarke Helen Rouland. Ova vrlo pronicljiva konstatacija jasno ocrtava komplikovanu prirodu muško-ženskih odnosa. Zbog konstantnih nesporazuma u komunikaciji i žene ali i muškarci, da bi izbegli konflikte, pribegavaju sitnim lažima. Iako se u bezopasnom prećutkivanju nekih bitnih i manje bitnih stvari možda bolje snalaze žene, ne može se reći da je muški rod nesnalažljiv u pronalaženju načina za izbegavanje problema. I njima to dobro ide, ponekad čak i previše dobro...

  Postoje, ipak, neke stvari koje vaša partnerka ne bi trebalo da sazna o vama. Recimo, stvarno nema potrebe da joj kažete da sa vama u kancelariji radi „seksi riba" ili što je još gore, da joj pričate kako ste bili neutešni kad vas je ostavila dugogodišnja devojka.
 
  Koliko ste devojaka pre nje osvojili
  Vi znate s koliko ste se devojaka zabavljali i spavali. Međutim, taj podatak sigurno nije najvažnija činjenica iz vašeg života koja bi zanimala i činila srećnom vašu novu devojku. Potpuno otkrivanje može doneti samo probleme. Najvažnije je da u vašim velikim ljubavnim osvajanjima niste dobili neku polnu bolest. Vašoj novoj devojci saznanje o broju vaših ljubavnica može biti emotivni teret.
 
  Svoje slabosti
  Možda niste tako samouvereni kakvim se prikazujete, a možda čak i zaplačete gledajući romantične filmove. I sve je to u redu dok devojka ne sazna. Inače će verovatno početi da priča viceve na račun vaših slabosti. Njoj će ti vicevi možda delovati simpatično, ali vama, ako ih još prepriča u javnosti, neće biti nimalo smešni.
 
  Vaše najčudnije fantazije
  Određena maštanja verovatno ćete zajedno ostvariti. Ali, ako vas uzbuđuju razne čudne stvari, bolje je da ona za njih ne sazna, bar ne na početku veze. Neka maštanja možete ispuniti samo vi i vaša mašta.
 
  Učestalost masturbacije
  Žene znaju da muškarci masturbiraju. Međutim, vaša devojka ne mora da zna koliko puta, koliko dugo, gde i koje časopise čitate dok to radite. Mogla bi da postane znatiželjna, a muškarci vole ponekad da uživaju sami.
 
  Svoju nevernu prošlost
  Bez obzira na razlog koji vas je u bivšim vezama naveo na prevaru i odluke da sada želite čistu, iskrenu i otvorenu vezu, nemojte to da otkrijete svojoj devojci. Uvek će strahovati da to možete i njoj da uradite.
 
  Ne otkrivajte joj tajne vaših prijatelja
  Nikad svojim devojkama ne otkrivajte prljave stvari o prijateljima. Gledajte to na ovaj način: ako vi ne otkrijete svojoj devojci njihove mane, možete da se nadate da će i vaše biti sigurne s njima. Ako ih ipak otkrijete, prekršili ste glavno muško pravilo, a sebe stavili pod sumnju jer ionako provodite puno vremena sa njima.