Broj 61
Početna > Lepi i zdravi > TRENDI ŠMINKA

MANJE JE BOLJE!

TRENDI ŠMINKA

Neke stvari nikada neće izaći iz mode, dok se neki trendovi menjaju sa svakim godišnjim dobom, a nekada i češće. U ovoj priči ni šminka nije izuzetak, što, morate priznati, i ima logike jer ne možete isto da se šminkate leti i zimi

Pitate se kakva šminka je sada aktuelna? Pre svega, u trendu su jasno i definisano istaknute oči krejonom ili ajlajnerom. Već nekoliko meseci apsolutni hit su takozvane smoki ajz.

Ukoliko želite da u večernjim satima izgledate atraktivno i zanosno, nanesite crnu senku na ceo kapak. Međutim, kada je o dnevnoj šminki reč, vrhunski šminkeri vode se parolom manje je bolje! U trendu je prirodan izgled. Rumenilo je uvek in, samo ako je u razumnim količinama, jer licu daje svež izgled. Crna maskara naneta u dva sloja lepo će vam istaći oči, a sočne usne upotpuniće vaš prirodan izgled, a kako je nežna ružičasta i dalje u modi ne zaboravite na sjaj za usne. Ukoliko više volite da i preko dana imate šminku, paleta senki za oči je više nego široka. Ali, pazite da ne preterate. Investirajte u kvalitetne proizvode, osvežite svoj neseser za šminku, naoružajte se umećem i zablistajte!