Broj 60
Početna > Intervju > SAPLITANJE O MUŠKARCE

NATAŠA KOJIĆ

SAPLITANJE O MUŠKARCE

Ona ne pada na muškarce mada ume ponekad da se saplete kada oseti energiju koja lebdi u vazduhu.U međuvremenu piše balade kojima sprečava haos i veruje da su jednostavne stvari najlepše

Prilično je svojeglava, ponekad zaboravna i neorganizovana, veruje u pravu ljubav, a ne oprašta izdaju i prevaru. Najveću podršku pruža joj porodica, koja joj je i najveći oslonac, i zato je nije nimalo poremetilo to što se pisalo po novinama o vanbračnoj ćerki njenog oca. Kako Taša kaže, njena porodica je čvrst stub koji ne može da poljulja nijedan povetarac.

Kada si odlučila da tvoj životni poziv bude pevanje?
Odmalena sam volela, obožavala da pevam, sviram, glumim, pa je i bilo očekivano da ću se time baviti u budućnosti. Štaviše, oduvek sam maštala o tome, pa sam i iz tog razloga samu sebe upisala u muzičku školu još kao klinka.

Da li si imala očevu podršku ili je u nekom trenutku probao da te odgovori?
Porodica me je uvek podržavala, nikada se nisu mešali u nešto što obožavam. Na tome sam im maksimalno zahvalna i srećna sam što sam uvek mislila samo svojom glavom.

Da li ti je poznato prezime pomoglo ili odmoglo u karijeri?
Odmoglo mi je samo u početku jer su ljudi imali brojne predrasude. Kvalitet uvek dođe na svoje. Meni to nije predstavljalo teškoću jer se muzikom bavim s ljubavlju i publika to oseti. Prezime mi je pomoglo jer znam da ću uvek dobiti najiskreniji savet, mada sam prilično svojeglava, tako da savete retko tražim... Mada ne pravim greške, kažu da brzo učim...

Koji savet si dobila od tate kada si počinjala da se baviš ovim poslom?
Savet koji mi je dat na početku karijere je da budem takva kakva jesam, što sam jedva dočekala da ispoštujem! Ne znam da se foliram. Koliko god to bilo neophodno na estradi, ja nisam taj tip.

Koje su dobre, a koje loše strane posla kojim se baviš?
U mom slučaju prednost je ta što uživam na nastupima uz publiku, ta energija koja se jednostavno ne može opisati u par rečenica. Što se mana tiče, to je definitivno što se planovi lako menjaju, sve je pomalo neizvesno, neuredan bioritam...

Kako opisuješ sebe?
Iskrena sam, volim da se smejem, pričam, pevam... Kod sebe volim to što nastojim da postignem sve što zacrtam i u ećini slučajeva to uspevam. Ne volim što sam ponekad zaboravna, neorganizovana, ali ima tu dosta osobina koje kompenzuju moje nedostatke... Ne volim da pričam o sebi, ipak bih to ostavila drugima. Neke osobine bih volela da promenim, tačnije navike, i to mi i uspeva, ali, u suštini, karakter je takav kakav jeste i ne bih ga menjala.


Kako se braniš od neistina koje se pišu o tebi i tvojoj porodici po novinama?

Ne mogu da spavam, stomak me zaboli, pa plačem, eto baš sam i na VMA zaglavila od nerviranja. Naravno da je ovo bila šala. Ne branim se, jednostavno ne obraćam pažnju.

Koliko je na tebe uticalo to što su mediji pisali o vanbračnom detetu tvog tate?
To što se pisalo nije me nimalo poljuljalo. Moj svet i moja porodica imaju isuviše čvrste temelje da bi ih neki povetarac srušio!


Na šta „padaš" kod jačeg pola?

Cenim iskrenost, poverenje, toleranciju, odlučnost, stabilnost... Ne padam ni na šta, malo se saplićem... Nisu mi bitne osobine pojedinačno, već sve u celini, bitna mi je celokupna slika, a ne samo delovi.

Kakav muškarac treba da bude da bi privukao tvoju pažnju?
Treba da postoji ta čuvena energija koja lebdi u vazduhu i natera me da obratim pažnju.

Veruješ li u ljubav za ceo život?
Verujem u pravu ljubav! Nema tu mnogo filozofije, verujem u prave stvari!

Koji stihovi opisuju tvoje trenutno emotivno stanje?
Trenutno sam okupirana izlaskom moje nove balade, pa mislim da još nema takvih haotičnih stihova u mojim pesmama!


Koje simptome imaš kada si zaljubljena?

Po prirodi sam vesela osoba, pevam non-stop, često sam zaboravna. Leptiriće imam u stomaku kada radim novu pesmu, iako da delujem uvek zaljubljeno.

Kakva si kada si u vezi?
Nikada ne razmišljam tipa, šta bi bilo kad bi bilo, već pustim stvari da teku svojim tokom. Tako je najbolje. U zdravoj i kvalitetnoj vezi ne bi trebalo da bude ljubomore i posesivnosti. To može da uništi ljubav.


Šta u ljubavi ne opraštaš: laž, izdaju ili prevaru?

Ne opraštam ni laž ni izdaju ni prevaru!

Imali smo prilike da te vidimo u venčanici, kako zamišljaš svoje venčanje?
Kažu da kada želiš da nasmeješ boga, ti mu ispričaj svoje planove. Naravno da želim da jednog dana imam svoju orodicu i da zamišljam venčanje... Ipak, sve u svoje vreme!

Koji si životni cilj sebi postavila u narednih pet godina?
Imam dosta ciljeva, ne želim da pričam puno o tome jer više volim krajnji rezultat. Muzika, porodica...
Jednostavne stvari su oduvek bile i najlepše: zdravlje, sreća, ljubav. Naravno, ništa bez iskrenog osmeha na licu!