Broj 58
Početna > Lepi i zdravi > SEKSI GUZA

LAKO DO LEPIH BUTINA I ZADNJICE

SEKSI GUZA

Ako želite lepo izvajane noge, tanke butine i podignutu zadnjicu, vežbajte sa nama

Pored toga što ćete se dobro osećati i što ćete, nakon dužeg treninga, steći zavidnu kondiciju, pozitivna stvar ovih vežbi je da one ubrzavaju vaš metabolizam, samim tim sagorevajući kalorije. Ne treba zaboraviti da ove vežbe najbolje deluju u kombinaciji sa aerobnim treningom.

Mišićna masa
Lepo tonirani, jaki kvadricepsi vam neće samo omogućiti da se elegantnije i lakše krećete, već i štite vaše koleno od povreda. Jedno istraživanje je pokazalo da malo uvećavanje kvadricepsa smanjuje rizik osteoartritisa za 20 do 30 odsto. Jači kvadricepsi takođe štite od padova i preloma.
Sa vežbama čučnjeva i iskorakom obuhvatićete kompletne mišiće butina i zadnjice, koje usled dugog sedenja na poslu veoma malo pokrećemo. Budite samo uporne, jer čudo ne može da se desi preko noći!

Iskorak
Iskorak je na prvi pogled jednostavna, ali izuzetno efikasna vežba za predeo zadnje lože. Postoji puno varijacija iskoraka, i sigurno među njima možete da pronađete jednu koja vama odgovara. Verzija iskoraka gde savijate koleno je najjednostavnija, ali iznenađujuće i jedna od najtežih verzija. Evo kako da je radite:

Čučnjevi
Čučnjevi su odlični za zadnjicu, kukove i butine.