Broj 56
Početna > Poznati > STVARNI ŽIVOT HOLIVUDSKIH DIVA

I ONE IMAJU MANE

STVARNI ŽIVOT HOLIVUDSKIH DIVA

Verovali ili ne, Anđelina Džoli ne voli svoje ruke, Džesika Alba bi volela bi da je viša i mršavija, a Nikol Kidman bi volela da ima veće obline. Čini se da ni holivudske lepotice nisu savršene. Muče ih tipični ženski problemi i, poput svih nas, imaju i dane kad se osećaju očajno i neprivlačno

I zato, kada sledeći put stanete ispred ogledala i padnete u očaj zbog svojih nedostataka, prisetite se da i najpoznatijim svetskim lepoticama smetaju krive noge, velika stopala, bubuljice i bore.
 
  Džesika Alba - obline
  Seksepilna glumica očito ne mari previše do mišljenja brojne muške populacije za koju je seks simbol i jedna od najprivlačnijih žena. Ona, naime, ne voli svoje obline i žarko želi da je viša i mršavija.

  Kira Najtli - noge
  O telu Kire Najtli u Holivudu se dosta priča. I dok joj jedni zameraju što je premršava i čak joj pripisuju i anoreksiju, drugima izgleda božanstveno i vitko. Ipak, zvezda „Pirata s Kariba" ni sama nije u potpunosti zadovoljna svojim telom. Ona ne voli svoje noge i jednom prilikom je izjavila: „Grozne su. Volela bih da imam duže i čvršće noge."

  Džoš Ston - figura
  Samouverenost mlade pevačice kojom zrači sa bine nestane kad treba da se skine u bikini. „Nikada se nisam osećala lepom. Ne mogu da se pohvalim preterano čvrstim nogama i stidim se svoje figure, kao i mnoge druge žene. Svaki put kad čujem da me je neko slikao u bikiniju, padne mi mrak na oči", priznala je popularna pevačica.

  Anđelina Džoli - ruke
  Lepa Anđelina potvrdila je da i njoj smeta ono što mnogi već mesecima primećuju. Muči je mršavost. „Kad bih mogla da pucnem prstima i ugojim se sedam kilograma, bila bih presrećna. To bih verovatno postigla kad bih redovno jela i manje vežbala. Volim svoju guzu, ali moje ruke su jadne", priznala je lepa glumica.

  Uma Turman - stopala
  Zvezda filma „Kill Bill” ne voli kako joj izgledaju stopala. „Prevelika su i ne volim ih nimalo. I inače mislim da stopala nisu nimalo privlačna, ali moja su posebno ružna, pa čak i dlakava", iskreno je rekla Turmanova.

  Sijena Miler - bedra i zadnjica
  Modna ikona i uzor mnogim mladim devojkama požalila se da ima strije, kao i većina žena. „Ako snimam scene u kojima se skidam, šminkeri se pobrinu da sakriju moje mane, pa mi zadnjica izgleda lepo. Ipak, u stvarnosti ona nije tako sjajna i glatka, već kao i mnoge druge žene imam strije. Imam i celulit. Znam da je to sve normalno i ne živim u iluziji savršenstva", rekla je Sijena.

  Šarliz Teron - bore
  Prelepa glumica zaklela se da se uprkos godinama neće odreći skidanja na filmu. Iako je ponekad nesigurna, smatra da starenjem tela dolazi i mudrost i da bore i druge znakove starenja treba jednostavno prihvatiti.

  Nikol Kidman - nedostatak oblina
  Bivša žena Toma Kruza priznala je da bi volela da je punija. „Ima puno niskih plavuša, a ja sam visoka, mršava i crvenokosa i to me čini drugačijom. Ipak, nisam time zadovoljna i mislim da imam telo poput dečka. Volela bih da sam punija jer mislim da su žene s oblinama lepše."

  Dženifer Lav Hjuit
  Kada su objavljene njene slike u bikiniju, glumica Dženifer Lav Hjuit našla se na udaru zbog viška kilograma, celulita i zaobljenog stomačića. Iako je izvesno vreme ćutala i trpela nimalo prijatne kritike, glumica se preko svog sajta obratila onima koji su kroz ogledalo secirali njeno telo. „Iako sam jedno vreme ćutala, htela bih, zbog svih devojaka koje su podvrgnute teroru lepote i mršavosti, da kažem da veličina 34 nije veliki broj. Isto tako, uvući se u veličinu nula, odnosno 32, ne znači biti zgodan", rekla je i dodala: „Znam kako izgledam, volim svoje telo i poručujem svim devojkama sa guzom, grudima i bokovima da obuku bikini i budu hrabre", poručila je na kraju glumica.