Broj 54
Početna > Intervju > STRASNO I LUDO

SEKS POJAČAVA SAMOPOUZDANJE

STRASNO I LUDO

Eksplozivan, brz i strašću ispunjen seks, bilo kada i bilo gde...

Sećate li se kada ste se poslednji put vi i vaš partner u krevetu, ne mareći za vreme, prepustili samo jedno drugom? Zbog tempa života verovatno su trenuci maženja mnogima tek retke sporedne epizode koje se događaju samo vikendom. Na sreću, postoje super rešenja za parove koji nemaju vremena. Radi se o eksplozivnom, brzom i strašću ispunjenom seksu, bilo kada i bilo gde. Dobro, ne baš bilo gde, ali kad vas strast ponese, ko zna gde može da vas odvede.
  Brzinski seks dobar je za samopouzdanje, a u vezu će svakako uneti spontanost i uzbuđenje, slažu se mnogi psiholozi i seksualni terapeuti. Treba samo znati kako što efikasnije iskoristiti dragoceno kratko vreme koje imate na raspolaganju.
 
  Osećajte se seksi
  Lako je probuditi strast ako se osećate seksi i ako imate samopouzdanja. Način na koji o sebi razmišljate utiče i na osećaje koje imate prema sebi i svom telu. Što više komplimenata sebi dajete, osećaćete se sve privlačnije. Ako sebi budete ponavljali da imate mekanu kožu ili lepe grudi, i u staroj trenerci i majici možete osetiti požudu i spremnost za brzinski seks.
 
  Seks na novim mestima
  Kada vas obuzme strast, zaboravite na spavaću sobu i prepustite se užitku u skrivenom dvorištu, u kuhinji, ispod vrućeg tuša. Nova i riskantna mesta (na kojima morate paziti da vas ne uhvate) poboljšaće i predigru jer će vam se čula dodatno izoštriti. Brzi seks u javnosti, naravno, na diskretnim mestima, dodaće element opasnosti koji će vas primorati da osetite svaki dodir, ukus i miris dok vam se adrenalin podiže.
 
  Uzmite stvar u svoje ruke
  U seksu na brzaka nema baš previše vremena za predigru. Zato uzmite stvar u svoje ruke i pođite prečicom prema vrhuncu. Zadovoljavajte se rukama dok vas partner gleda i dira sebe. Kada ste već poprilično uzbuđeni, bacite se jedno na drugo. Naravno da vas vaš frajer najviše uzbuđuje, ali svako najbolje zna svoje telo, pa zašto ne ubrzati stvari, kad je već reč o seksu na brzaka.
 
  Samo maženje i dodirivanje
  Ne moraju baš svi kratki zajednički trenuci biti seksualne naravi. Možete ih iskoristiti i kako biste se na trenutak prepustili zagrljajima. Probajte ovu neseksualnu verziju. Lezite jedno prema drugome i položite ruke na partnerovo srce. Može i obrnuto. Zatvorite oči i nemojte se smejati. Lezite tako nekoliko minuta i sigurno ćete osetiti kako vas povezuje ljubav i zajedništvo.
 
  Prepustite se maštanju i očekivanju seksa
  Ako se osećate napaljeno, a sami ste i čekate svog dragog ili dragu, slobodno zamišljajte seksi scenario koji biste hteli da se ostvari. Zamišljanje intimnog čina će povećati vaše uzbuđenje i približiti vas seksualnom vrhuncu i pre nego što se dogodi. Neka istraživanja su pokazala da ukoliko zamišljate sami sebe u seksi situacijama, možete stimulisati neka čula na telu kao da ste stvarno u seksualnom činu. Nekoliko vrućih minuta u krevetu može se pretvoriti u nekoliko sati užitka u vašoj glavi.
 
  Podgrevajte strast ceo dan

  Kada baš i niste raspoloženi za seks, odlučite se za trenutke nežnosti koji su idealni da se povežete s partnerom. Držite se za ruke, omotajte se jedno oko drugoga, sklupčajte se iza njega i zagrlite ga oko struka, recite mu da odlično izgleda u farmerkama. Kada se već niste odlučili za pravu seksualnu vatru, potrudite se, i nežnostima održavajte ljubavnu vatricu. Tako ćete oboje biti spremni kada vas ponovno pogodi strastvena želja za seksom.