Broj 54
Početna > Zanimljivosti > DESET NAJROMANTIČNIJIH KOMEDIJA

LJUBAV NA PLATNU

DESET NAJROMANTIČNIJIH KOMEDIJA

Ako tražite film koji će vam ulepšati zimske večeri i učiniti ih nezaboravnim, predlažemo vam spisak od 10 najromantičnijih. Oni će vas sigurno opustiti i inspirisati za razne nežnosti

1 - When Harry Met Sally (Kad je Hari sreo Sali)
Bili Kristal i Meg Rajan - Ako ste samo prijatelji i želite da probudite romansu, onda je ovaj film idealan za vas. Ako su Bili i Meg mogli da budu prijatelji 13 godina pre nego što su se zaljubili, onda je i u vašem prijateljstvu sve moguće.

2 - Sleepless in Seattle (Besani u Sijetlu)
Tom Henks i Meg Rajan - Savršen film ukoliko funkcionišete u vezi na daljinu. Ovaj film će vam pokazati kako ljubav može opstati uprkos distanci.

3 - Ghost (Duh)
Demi Mur i Patrik Svejzi - Ako imate osećaj da vam ljubav lagano izmiče, onda pokušajte da joj vratiti početnu strast uz ovaj film. Nema ništa moćnije od sećanja na lepe trenutke.

4 - Dirty Dancing (Prljavi ples)
Patrik Svejzi i Dženifer Grej - Ovaj film vas može inspirisati da uzmete svoje cipele za ples i izađete već sledeće veče u gradski klub na partiju đuskanja.

5 - Titanik
Leonardo Dikaprio i Kejt Vinslet - Bez obzira s kojim problemom u vezi se trenutno suočavate, ovaj film će vam pomoći da shvatite onu najvažniju stvar - da se volite.

6 - Pretty Woman (Zgodna žena)

Ričard Gir i Džulija Roberts - Ponekad vaše zanimanje može uništiti vezu. Pa, ako trenutno često vodite rasprave o poslovnim problemima, neka vam ovaj film pomogne da drugačije posmatrate stvari.

7 - Say Anything (Kaži nešto)
Džon Kjuzak i Ion Skaj - Za one nešto mlađe, koji su još uvek u školi.

8 - Jerry Maguire (Džeri Megvajer)
Tom Kruz i Rene Zelveger - Naučićete važne lekcije, poput toga šta je zaista važno u vezi.

9 - Forrest Gump (Forest Gamp)
Tom Henks i Robin Rajt Pen - Ako ste u nestabilnoj vezi u kojoj se problemi pojavljuju zbog ličnosti, film će vam pomoći da ojačate povezanost i inicirate bliskost.

10 - The Bodyguard (Telohranitelj)
Vitni Hjuston i Kevin Kostner - U svakoj vezi potrebno je partnera staviti na prvo mesto, a to će vam ovaj film pomoći da shvatite.