Broj 53
Početna > Intervju > ŽELJE POZNATIH

ŽELJE POZNATIH

Ana Kokić
Pored zdravlja, ljubavi i puno osmeha svima želim da sledeću godinu provedu u miru.

Katarina Sotirović
  Svim damama želim da u novoj 2008. godini budu dosledne svom stilu!
 
  Aleksandra Kolarski
  Želim vam da se zaljubite, da pronađete svog princa, i da dugo zajedno živite u bajci!
 
  Ksenija Pajčin
  Glavu gore, žene! Želim da se dajete koliko treba i uzimate šta vam treba. Neka ova godina bude godina muškaraca, da nas konačno čuvaju i prestanu da se plaše feminizma! Muškarci, držimo vam pesnice! Nećemo da vam budemo mame, nego slatke devojčice! Vaša Xenia
 
  Jelena Mandić
  Zdravlje, ljubav i sreća neka vam budu vodilje u 2008, a osmesi, novi počeci i uzbudljivi momenti neka budu pratilje na putu ostvarenja svakog sna... I na kraju svega neka vam časopis Stil dođe kao čokoladni fil!
 
  Snežana Dakić
  Želim vam puno samopouzdanja, da brzo i lako donosite odluke u životu i da budete u trendu.
 
  Biljana Obradović
  Osim puno zdravlja, koje iskreno želim svima, želim im i puno sreće, a samim tim i ambiciju i novac. Želim im da se svako jutro bude pored onoga koga vole i da nikada ne odustaju kada naiđu na prepreku!
 
  Marija Jakšić
  Šaljem vam tople pozdrave i najlepše želje iz Indije!
 
  Jelena Gajšek
  U novoj 2008. godini svima želim ljubav, a iz prave ljubavi proizilazi zdravlje, sreća i sve ostalo!
 
  Maja Marković
  Neka vam svaki dan bude kao Nova godina. Želim vam da dane provodite uz voljene. Damama koje još uvek nisu pronašle idealnu polovinu želim da u novoj godini nađu nekoga po meri, jer kada imamo ljubav, onda je sve lakše! Sve najlepše u 2008. godini!
 
  Aleksandra Perović
  Želim vam zdravu, srećnu, uspešnu i nasmejanu godinu sa ljudima koji vas vole i koje volite. U novoj godini gajite svoj stil nezavisno od nametnutih trendova!
 
  Borka Tomović
  Svim devojkama i damama na prvom mestu želim puno zdravlja, kao i da uvek budu srećne, zaljubljene i nasmejane!
 
  Tamara Paunović

  Sve najlepše u 2008. godini! Puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspeha želim svim čitateljkama, a najviše vam želim da se u novoj 2008. godini što više smejete!
 
  Seka Aleksić
  Mnogo samopouzdanja i hrabrosti i malo više sreće nego što ste do sada imali. Zapamtite da uz samopouzdanje i malo sreće, svi možemo da ostvarimo svoje snove i da budemo vedri i nasmejani. Osmeh na licu je ono što nam svima treba!
 
  Slađana Delibašić
  Čitateljkama Stila i svim damama želim da im se u novoj 2008. godini ostvari šta god požele!
 
  Jelena Jovičić
  Sve najlepše u 2008. godini, puno zdravlja, ljubavi i radosti!
 
  Ivana Stanković

  Srećna Nova godina i sve najlepše!
 
  Katarina Rebrača
  Želim vam puno ljubavi, sreće i zdravlja u 2008!
  p.s. Ženama želim da malo više misle na sebe i na svoje zdravlje.
 
  Ivana Jordan
  Svim damama želim da sijaju sopstvenim žarom, da otkriju najdublje snove i da smognu snage i vere da ih ostvare! Želim da im ljubav bude neizostavni momenat u svakom trenu u 2008. godini!
 
  Anabela Đogani
  Svim čitateljkama Stila želim srećnu, veselu i uspešnu 2008!
 
  Aleksandra Radović
  U 2008. godini želim vam da budete srećni, nasmejani i voljeni više nego ikad do sada!
 
  Milica Gutović
  Puno zdravlja, sreće i ljubavi želim svim damama u 2008. godini!
 
  Minja Miletić
  Mom najdražem listu i svim njegovim čitaocima želim puno ljubavi, zdravlja i uspeha uz poruku: Budite lepi i nasmejani da biste i drugima ulepšali godinu koja je pred nama!
 
  Suzana Perić
  Želim vam da budete vesele. Nadam se da će haljina iz mog studija barem jednoj od vas doprineti da se osećate savršeno i da ne skidate osmeh sa lica!
 
  Jelena Tomašević
  Život čine sitnice! Neka vam svaki dan počne sa osmehom! Srećna Nova 2008. godina!
 
  Biljana Ristić
  Svim čitateljkama želim puno sreće, zdravlja, ljubavi, prosperiteta i mir u duši.
 
  Olja Crnogorac
  Želim vam da budete uspešne, samostalne i da konačno dođe do ravnopravnosti između muškaraca i žena u 2008!
 
  Tijana Dapčević
  Svim čitaocima časopisa Stil u novoj 2008. godini želim puno zdravlja (jer je ono najvažnije), sreće, ljubavi, blagostanja, pameti. Puuuno pozitivne energije, dobre muzike i dosta finansija. I dalje slušajte mamu i tatu i čitajte časopis Stil!
 
  Neda Ukraden
  Želim čitaocima i čitateljkama zdravlje, ljubav najbližih, sreću. Da nađu lepotu, osmeh za sebe i svoje najmilije i snage u ovom zaista teškom vremenu.
 
  Nataša Kojić
  Čarobnu Novu godinu i sve najbolje želi vam vaša Taša!
 
  Jelena Bumbić:
  Svim čitateljkama Stila želim puno beba, poljubaca i osmeha!
 
  Ceca Ražnatović

  Svima želim da budu zdravi, nasmejani, da vole i da budu voljeni. Da u novoj godini bude što više dece, jer su ona smisao života.
 
  Sanja Papić
  Svim čitateljkama želim da budu nasmejane, voljene i uspešne, da veruju u sebe i svoje snove i da teže ka ostvarenju svojih ciljeva.
 
  Goga Sekulić
  Srećna Nova 2008. godina! Sve najlepše od srca vam želi Goga!
 
  Mirjana Božović
  Srećna Nova godina! Puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspeha u 2008. godini želim svim čitateljkama Stila!
 
  Olja Karleuša
  Svim čitateljkama želim puno zdravlja i ljubavi u Novoj godini, da podvezicu koju im poklanjam iskoriste na najbolji mogući način, i da sa uživanjem slušaju moj CD!
 
  Goca Tržan
  Svim ženama želim da budu zadovoljne sobom, da kada stanu ispred ogledala, sebe vide lepšim očima, da se ne plaše života i da za Novu godinu pojedu i koji zalogaj više...
 
  Sanja Marinković
  Svim čitateljkama želim puno zdravlja, sreće i ljubavi u 2008. godini. Budite uvek vedre i nasmejane, radite na sebi i budite in!
 
  Mina Lazarević
  U novoj 2008. godini svima želim da budu srećni i zaljubljeni, jer je tada sve lakše i lepše!
 
  Ivana Zarić
  Vašim čitateljkama želim da budu verne sebi, da se što manje sekiraju, da se trude da imaju bolju godinu i da ih uvek prati sreća!
 
  Nataša Ninković
  Svim vašim čitateljkama u Novoj godini želim da budu ispunjene, srećne i nasmejane!
 
  Maja Nikolić
  Sve najlepše u novoj 2008. godini želim vam od srca!
 
  Slavica Ćukteraš
  Svim damama, ali i njihovim jačim polovinama, želim da im nova 2008. godina u svakom segmentu bude bolja od prethodne, da budu srećni, nasmejani i uspešni, ali i da bezuslovno vole, jer će im tada ljubav biti uzvraćena!
 
    Indira Radić
  Drage moje dame, lepo se provedite za novogodišnje praznike, popijte nešto za dobro raspoloženje, budite u svemu kao zmajevi i živite srećno narednih 50 godina!
 
  Milica Zarić
  Svim čitateljkama želim da u novoj 2008. godini budu srećne, zdrave, vesele, zaljubljene i da im se ostvari sve ono što same sebi žele!
 
  Mira Đurđević
  Svim čitaocima Stila želim srećnu Novu godinu sa željom da čuvaju i vole svoj grad, a samim tim će biti još zdraviji, srećniji i bogatiji ljudi, jer što kaže pesnik „ko je imao sreće da se jutros probudi u Srbiji, može smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu!"
 
  Nataša Miljković
  Srećna Nova godina, budite uvek srećni!
 
  Adriana Čortan
  Svim čitaocima Stila, a posebno čitateljkama, želim zdravu, uspešnu, srećnu i slatku Novu 2008. godinu! Neka vas uvek srce vodi! Zato vam u pratnji čestitke i poklanjam ovu kapu! Vaša Adriana.
 
  Ena Popov
  Želim vam da u 2008. godini kao i uvek budete vedre, nasmejane i dobro raspoložene, da iz svake situacije izađete kao pobednice, da se smejete ozbiljnim stvarima i da sebe ne uzimate previše ozbiljno, jer samo tako možete zadržati dečji duh koji će prijati vama i svima oko vas! Srećna Nova godina, budite mi zdrave, lepe, pametne i šarmantne!
 
  Ljiljana Habjanović
  Svakoj čitateljki želim da im se desi upravo ono što same sebi žele, ali uz napomenu da budu oprezne sa željama jer svaka želja ima svoje naličje, kao i svaki drugi izbor u životu. Želim im da u drugim ljudima traže ono što ih spaja, a ne ono što ih deli i da ne zaborave da nas samo ljubav može spasti.