Broj 53
Početna > Lepi i zdravi > SPAS U ZADNJI ČAS

ZA ONE KOJI ČEKAJU POSLEDNJI TRENUTAK

SPAS U ZADNJI ČAS

Za doček Nove godine svi želimo da blistamo. Jedno od najčešćih pitanja i dilema je šta obući za Novu godinu. Ukoliko nemate vremena ili jednostavno nemate mogućnosti da kupite nešto specijalno za ovu priliku, nudimo vam par saveta kako da izgledate svečano sa onim što imate u ormaru. I, naravno, šta da kupite onima koje volite, u poslednjim satima 2007. godine

Šta obući?

1. Svaka od nas ima bar jedan sako u ormaru. Postojeći ćete pretvoriti u večernji što većim brošem od svetlucavih kamenčića, velikim cvetom ili sa čak nekoliko cvetova od tkanine, ili pak po oba revera rasporedite što više malih broševa.

2. Bela košulja izgledaće mnogo lepše ako je u struku obmotate velikim kaišom koji je apsolutni hit ove sezone.

3. Mala crna haljina je nezaobilazan detalj svake devojke. Nju ćete pretvoriti u svečanu toaletu uskim, dugim šalom od svetlucavog konca ili tkanine, jednom obmotanim oko vrata.
4. Dekoltiranu majicu kratkih rukava ukrasite trakom od satena u struku vezanom u mašnu ili ispod nje obucite svilenu bluzu u kontrastnoj boji, a kombinaciju dopunite svečanim svetlucavim brošem ili tankom narukvicom.

5. Uz košulju, sako ili majicu obucite klasičnu suknju ili pantalone, pa obujte salonke ili uske farmerke i svečanije sandale vrtoglavo visokih potpetica.

 

 
Šta pokloniti?

Čokolada
Kraljica slatkiša uvek je savršen poklon, koji će dobro doći kada se pojedu svi praznični kolači.


Knjiga

Knjiga je idealan dar za prijatelje. Nemojte poklanjati stručnu literaturu ili knjigu sa savetima kako se rešiti viška kilograma. Odaberite putopis, kuvar ili neku knjigu koja je trenutno hit.


Vino

Vino čini svečanost od svakog obroka, svaki sto elegantnijim i svaki dan ljudskijim. Idealan poklon koji će svakoga obradovati!


Parfem

Ovaj poklon uvek odlično prolazi. Ako još znate koji je omiljeni parfem osobe kojoj poklanjate, uspeh je zagarantovan.


Poljubac

Ako ne stignete ama baš ništa da kupite, nemojte biti pod stresom. Osobi koja vas voli i koju volite biće dovoljan i jedan strasni poljubac u ponoć. Ili možda... dva!