Broj 52
Početna > Zanimljivosti > VREME DARIVANJA

ASTROLOŠKI VODIČ ZA KUPOVINU NOVOGODIŠNJIH POKLONA

VREME DARIVANJA

Kada dođe vreme praznika, neprestano se pitamo šta pokloniti dragim osobama. Nova godina je prilika da jedni drugima poklonimo emocije, pažnju i toplinu. Učinite lep gest i obradujte one koje volite

Evo nekoliko predloga za one koji veruju u horoskope. A i za one koji ne veruju, možda će dobiti koju ideju.
 
  OVAN
  Za nju: ženski Ovnovi znaju da se raduju različitim sitnicama koje podstiču veselo raspoloženje. Marama ili šal neobičnog dezena, parfem zavodljivog mirisa, torbica za šminku, neseser ili nešto praktično namenjeno svakodnevnom korišćenju dobar je izbor.
  Za njega: muškarca Ovna ćete obradovati poklonom koji ima zabavni karakter, a u obzir dolaze različite sitnice koje podstiču dobro raspoloženje: neki CD, bilo da je u pitanju muzika ili film. Zatim, ulaznice za neku zabavnu manifestaciju, sportsko takmičenje ili fudbalsku utakmicu.
 
  BIK

  Za nju: ona je prefinjena i ima istančan ukus, ali ume da ceni i svaki gest iskrene pažnje i da se raduje sitnicama. Nije loš izbor neki elegantniji komad nakita ili pribor za šminku i ulepšavanje. Naravno, u obzir dolazi i skupoceni parfem. Žena Bik će se obradovati i buketu cveća, ukoliko ga poklanjate iskreno i od srca.
  Za njega: muškog Bika ćete obradovati poklonom koji mu uliva osećaj samopouzdanja i lične vrednosti. Potrudite se da ceremoniju poklanjanja učinite što romantičnijom kako biste izazvali emotivnu reakciju. To mogu biti novčanik, rukavice, parfem. Muški Bikovi su hedonisti pa ćete ga prijatno iznenaditi omiljenim jelom i hranom.
 
  BLIZANCI
  Za nju: damama u ovom znaku uvek su potrebna nova interesovanja. Novi hobi, nove igre, knjige ono su što njih interesuje. Ulaznice za neku zabavnu ili muzičku manifestaciju su uvek dobar izbor.
  Za njega: muškarca Blizanca ćete obradovati nekim neobičnim i korisnim poklonom koji ide uz određenu poruku ili duhoviti komentar. Dobar izbor je komplet olovaka, knjiga, rokovnik ili planer. U obzir dolaze i ulaznice za neku zabavnu ili muzičku manifestaciju.
 
  RAK

  Za nju: Rakovi vole da ukrašavaju svoj dom stvarima koje su istovremeno ukrasne i praktične. Najbolji poklon su jastuci, kuhinjska oprema, sveće i dekoracija za zidove. Dobar poklon su i sitnice koje potvrđuju njenu ženstvenost, a to mogu biti nakit, modne aplikacije i ukrasi za kosu, šminka, parfem.
  Za njega: njega ćete obradovati poklonom koji doživljava lično i emotivno. Važno je da prilikom uručivanja poklona stvorite romantičnu atmosferu i prijatan ugođaj. Novčanik, kaiš, šal, rukavice... To su pokloni koji će mu se zaista dopasti.
 
  LAV
  Za nju: Lavice su prirodno kreativne i ceniće takav poklon, ali nemojte da zaboravite da obožava galantnost i raskoš. Obradovaće je nakit, ukrasi ili modne aplikacije, ili luksuzni parfem. Lavice su izuzetno osetljive na škrtost. Senzualni pokloni poput masaže ili dana u spa-centru su takođe pun pogodak.
  Za njega: muškarci Lavovi vole poklone koji služe zabavi ili razonodi, pa je tako dobar poklon CD njegove omiljene grupe, ram za fotografiju ili naočare za sunce. Iznenadite ga pozivnicama za neku sportsku ili zabavnu.
 
  DEVICA
  Za nju: odmerenu i promišljenu Devicu obradovaćete poklonom koji istovremeno zadovoljava njene visoke standarde o korisnoj, praktičnoj i lepoj strani poklona. Device vole stalno da uče i zbog njihove ljubavi prema jezicima, knjiga, priručnik ili rečnik će joj imponovati. Tu su i ukrasne fascikle i omotnice, rokovnici i šminka.
  Za njega: muške Device vole klasične poklone, što znači da je dobar izbor lepa kravata ili košulja koju će moći da kombinuju uz sve.
 
  VAGA
  Za nju: ženske Vage poseduju istančan ukus, imaju visoke kriterijume estetske vrednosti, ali one očekuju i materijalnu vrednost. Dobar izbor su: set za šminkanje, ogrlica, narukvica, kutija za nakit ili parfem.
  Za njega: njega ćete obradovati poklonom koji potvrđuje njegov dobar ukus. Različite modne aplikacije i detalji kao što su ukrasna igla za kravatu, kožni kaiš, novčanik, privezak za ključeve, futrola za naočare... Muška Vaga će se obradovati i pozivnici za gala večeru u romantičnom ambijentu, uz muziku, sveće, vino i dobro raspoloženje.
 
  ŠKORPIJA

  Za nju: ženska Škorpija će se obradovati poklonu koji ima ličnu namenu, a koji posebno odgovara njenoj zavodljivoj ćudi. Upotrebite maštu, budite drugačiji i originalni. Sitnice za ulepšavanje, marama neobičnog dezena, šminka ili donji veš idealan su poklon za osobe u ovom znaku.
  Za njega: muške Škorpije vole skupe i elegantne poklone, jer su i sami takvi. Obradovaće ga elegantna košulja, kvalitetan džemper, sat...
 
  STRELAC
  Za nju: ona je originalna, vesela i odvažna, obradovaćete je poklonom koji zadovoljava njena trenutna interesovanja ili potrebe. Dobar izbor je neseser, privezak za ključeve, broš, komplet šal, rukavice i kapa... Žena u znaku Strelca će se obradovati i čokoladi, bombonijeri ili nekoj pikantnoj poslastici.
  Za njega: muški Strelčevi vole ili praktične ili vrlo neobične poklone. Budite kreativni i vašem Strelcu napravite neki poklon, na primer, ram za zajedničku fotografiju ili mu poklonite karte za utakmicu njegovog omiljenog tima
 
  JARAC
  Za nju: žene Jarčevi u svakom trenutku očekuju pažnju, a radije primaju poklone u intimnoj atmosferi. One imaju istančan ukus i vole glamurozne stvari. Nećete pogrešiti ako joj poklonite omiljeni parfem, set za negu tela, ili komad nakita. Žene rođene u ovom znaku su romantične i fasciniraće je romantična večera uz sveće i laganu muziku.
  Za njega: muški Jarčevi vole poklone koji odgovaraju praktičnim potrebama, a ukoliko može svakodnevno da ih koristi, još bolje. To mogu biti novčanik, pribor za pisanje, muzički CD, interesantna knjiga ili priručnik.
 
  VODOLIJA
  Za nju: žene u ovom znaku su izbirljive, i imaju originalan stil izražavanja. Najviše ćete je obradovati poklonom koji za nju predstavlja iznenađenje, ali da pri tom potpuno zadovoljava njene estetske kriterijume. Dopašće joj se nakit i ukrasi, šminka ili zavodljiv parfem.
  Za njega: njega ćete obradovati poklonom koji zadovoljava njegovo trenutno interesovanje. Dopašće mu se funkcionalan neseser sa setom za brijanje ili muška tašnica, komplet olovaka ili dobra knjiga.
 
  RIBE
  Za nju: ženske Ribe su senzualne, nežne i romantične. Dobar izbor predstavlja poziv na večeru koju ste sami pripremili ili donji veš nežnih tonova. Naravno, ne zaboravite cveće uz koje ide sentimentalna poruka.
  Za njega: kada birate poklon za mušku Ribu, od vas se očekuje da dobro poznajete njegov ukus i potrebe. Muške Ribe vole da čitaju pa je dobar poklon neka knjiga za koju znate da želi da je pročita. Dobar izbor je i novčanik, kaiš, privezak za ključeve ili flaša dobrog vina.