Broj 52
Početna > Lepi i zdravi > IDEJE ZA NOVOGODIŠNJU FRIZURU

ŠTA SA KOSOM ZA NOVU GODINU?

IDEJE ZA NOVOGODIŠNJU FRIZURU

Neizbežno pitanje pred Novu godinu je „šta ću sa kosom?" Kako ne biste bile u dilemi, pogledajte šta holivudske dive predlažu

Da biste zablistali u novogodišnjoj noći, pored adekvatne garderobe i šminke, obavezna je i savršena frizura. Ukoliko niste sigurni šta vam najbolje pristaje, šta je aktuelno i da li je moguće da sami napravite svečanu frizuru, pogledajte kakve frizure imaju poznate holivudske lepotice.
 
  1. Kovrdže su uvek u modi! Romantični uvojci uvek su idealna kombinacija za novogodišnju žurku. Najbolje od svega je to što vam ne treba mnogo vremena da ih napravite. Uzmite figaro ili obične papilotne i za tili čas ćete biti spremne. Ako želite da izgledate ekstravagantno, možete da stavite neku šik šnalicu u kosu, koja je ove sezone u trendu.

  2. Ukoliko imate srednju dužinu kose, možete je malo izlomiti pri krajevima. To će osvežiti vašu frizuru i izgledaćete drugačije.

  3. Šiške su u trendu! Imate šiške, ali ne znate šta ćete sa ostatkom kose? Pokupite je u rep, a neka akcenat bude upravo na vašim ravnim šiškama.

  4. Nemate inspiracije ni želje da pravite neku ekstravagantnu frizuru, a imate dugu kosu? Nehajno je pokupite u rep i ukrasite zanimljivom gumicom koja se uklapa u vaš stajling.

  5. Ispravite kosu. Bilo da je u pitanju fen ili presa za kosu, ne zaboravite da koristite neki preparat koji će vašoj kosi pružiti dodatan sjaj.

  6. Ugledajte se na modnu ikonu Kejt Mos. Pokupite kosu sa lica i napravite punđu. Ne morate da brinete da li će vam se frizura pokvariti, vaša punđa će sigurno biti na svom mestu celo veče.

  7. Ukoliko imate nestašne lokne koje vam smetaju kada je kosa puštena, pokupite ih u rep. Izgledaćete apsolutno šik. Frizuru možete dodatno da istaknete ukrasnom šnalom ili iglom, a ostatak kose trebalo bi da bude što lepršaviji.

  8. Neobavezno podignuta kosa je stil koji će učiniti da izgledate seksi, a pri tom ćete skloniti nemirne pramenove sa lica. Ova frizura će izdržati celo vrelo veče.
 
 
  Nakit za vašu kosu
  Za koju god frizuru da se odlučite, možete je dodatno ukrasiti nekim od nakita za kosu. Toga bar ima na pretek. Šik rajfovi raznih boja, trendi gumice za kosu, poš trake sa aplikacijama, šnalice sa štrasom... Zablistajte u novogodišnjoj noći!