Broj 52
Početna > Zanimljivosti > HALJINE ZA SVAKU FIGURU

HALJINE ZA SVAKU FIGURU

Više ne morate da brinete što ne možete da se uvučete u haljinu sa oznakom ekstra smol i što niste građene kao manekenke. Koga je još briga za to, posebno ako se zna da mršavice više nisu u modi. Novogodišnja noć nam je sve bliža i zato pogledajte koja haljina najbolje pristaje vašoj figuri

1. Za debeljuce
Ako se već borite sa viškom kilograma, haljine sa printovima učiniće da izgledate još krupnije. Jednobojna haljina tamnije boje sečena ispod grudi vizuelno će vas smanjiti.

2. Široki kukovi
Ukoliko imate šire kukove, trebalo bi da izbegavate haljine koje striktno prate liniju vašeg tela. Umesto toga odlučite se za one koje lepršavo padaju, a nisu zatvorene na grudima. Radije se odlučite za one koje imaju V izrez koji će skrenuti pažnju sa vaših kukova.

3. Velike grudi
Ukoliko imate veće grudi, velika greška je da ih dodatno naglašavate, jer ćete izgledati krupnije. Recite zbogom duboko dekoltiranim haljinama i odlučite se za one koje su sečene na grudima. Izgledaćete skladnije.

 

 

 

Najbolje za:


1. uzak struk - ukoliko imate uzak struk ili ga zapravo i nemate, ispod grudi stavite širok pojas koji će naglasiti vašu figuru;

2. male grudi - top haljinice sa bretelama i zanimljivim pojasom koji se ukršta ispod grudi pomoći će vam da prikrijete nedostatak;

3. krupne devojke - šira bordo haljina sa naborima na rukavima i preslatkom trakom odvući će pažnju od vaše kilaže;

4. pozamašni kukovi - kao što smo već rekli, haljine na V izraz skreću pažnju sa figure. Ne bi bilo loše da pažnju privučete i velikom satenskom trakom oko kukova;

5. dugački torzo - haljina koja ima traku tik ispod grudi odlično će pristajati damama sa ovakvom figurom;

6. dečački izgled - odlučite se za suknju koja pomalo podseća na zvono. Gore je uska, a dole se širi;

7. niske devojke - haljina neutralne sive boje koja seže ispod kolena savršena je za niske devojke.

 

Pet načina da izgledate seksi u haljini
1. Nosite visoke štikle. To ne znači da treba da hodate na štulama ili vrtoglavo visokim potpeticama. Svi dizajneri se slažu da je osam centimetara idealna veličina vaših štikli.
2. Stavite prelepu ogrlicu. Kao što smo već rekli, služite se raznim trikovima. Kako biste skrenuli pažnju sa vaše figure, stavite oko vrata fantastičnu ogrlicu koja će pažnju usmeriti na vaše lice, ne na haljinu.
3. Obucite odgovarajući donji veš za vašu haljinu. Ovo možda niko neće videti, ali morate priznati da ćete se u seksi donjem vešu osećati lepše i zavodljivije.
4. Široki kaiš. Na radost mnogih dama široki kaiševi su ponovo u modi. I što je još lepše, savršeno izgledaju uz haljine, a prikrivaju suvišne kilograme.
5. Šik jakna. Preko haljine obucite neku glamuroznu jaknicu koja će prikriti deblje ruke.