Broj 52
Početna > Putovanja > DOČEK 2008. NA TRGOVIMA

NAJLUĐA NOĆ

DOČEK 2008. NA TRGOVIMA

Najluđa noć i ove godine će se proslavljati na beogradskim ulicama i trgovima, ali i po trgovina u celoj Srbiji

Novi Sad
Na Trgu slobode u Novom Sadu, u najluđoj noći nastupiće Zdravko
Čolić, Aleksandra Radović, trubači Bobana Markovića i grupa Kal.
Novosađanima će biti omogućeno da prate program na devet video-bimova u
centru grada.

 

Beograd
Doček u Beogradu biće priređen na tri mesta: ispred Narodne skupštine, na Trgu Republike i ispred Beogradske arene.

Na bini ispred Narodne skupštine nastupiće grupa Van Gog, kao i Vlado Georgiev. Marinko Madžgalj i Ognjen Amidžić biće domaćini na ovoj sceni i uz njihovu muziku će se i dočekati 2008. godina. Zabava će se nastaviti uz neizbežne trubače, koji će biti uvertira za nastup Harisa Džinovića, a do jutra publiku će zabavljati di-džej Balkan Bits.

Na velikom video-bimu biće emitovane slike dočeka Nove godine u ostalim evropskim prestonicama, kao i poruke onih koji su obeležili 2007. godinu: Novaka Đokovića, Jelene Janković, Ane Ivanović, Marije Šerifović... Program na Trgu Republike trebalo bi da otvori beogradski Big Bend, a potom je najavljen nastup benda Stereo MCs i Bebi Dol.

Zvezde večeri biće Bajaga i Instruktori. Treća bina ove godine biće postavljena ispred Beogradske arene. Program još nije utanačen, ali su pozivi upućeni domaćim i stranim di-džejevima.

Valjevo
Novu 2008. godinu Valjevci će dočekati uz dobru rok muziku, grupu Partibrejkerse, vatromet i dekorisan grad, koji će biti ukrašen kao i prethodnih godina. Na Gradskom trgu, 31. decembra od 20 časova, nastupaće valjevski rok bendovi, a potom će Valjevce u Novu godinu uvesti Partibrejkersi.

Leskovac
Doček u Leskovcu biće organizovan na trgu Široka čaršija, gde će nastupiti Leskovčanka Sonja Kocić, kao i trubači. Građani će moći da se služe besplatnom rakijom i čajem, a atmosferu će ulepšati vatromet.

Šabac
Na trgu ispred hotela „Sloboda" u Šapcu za najluđu noć planiran je višečasovni muzički program na kome će, uz šabačke bendove, koncert održati sarajevska grupa Crvena jabuka.


Jagodina i Smederevo

Jagodinci će za Novu godinu uživati u pesmama Viki Miljković, a u Smederevu je planiran veliki doček na gradskom trgu, gde će nastupiti Hari Mata Hari i pevačica Jelena Tomašević.

Zlatibor
Na trgu na Zlatiboru, gde se očekuje oko 20.000 ljudi, publiku će zabavljati Željko Joksimović, dok će Dragan Kojić Keba sa ćerkom Tašom pevati u zlatiborskom hotelu „Palisad".