Broj 51
Početna > Intervju > SANJAM LJUBAV

ENA POPOV

SANJAM LJUBAV

Singlom „Naivna" debitovala je kao pevačica, a početkom januara se očekuje izlazak njenog prvog albuma. Već je dobila pozive za nastupe, ali otkriva da takve ponude ne može da prihvati sve dok ne izda CD

U intervjuu za Stil kaže da je sama, da nikada nije bila u vezi sa fudbalerom Nikolom Lazetićem i otkriva kako treba da izgleda muškarac koji bi je privukao.

Da li si ulaskom u kuću „Velikog brata” mogla da zamisliš da ćeš steći ovakvu vrstu popularnosti?
Nisam verovala, niti sam to planirala. Neverovatno je da neki ukućanin može biti veoma popularan, jer mi smo tamo samo živeli! Međutim, meni se to dogodilo, ali mislim da nikada neću biti svesna svoje popularnosti jer se ne razlikujem od drugih. Mislim da smo svi isti, pre svega ljudi, i da nas profesija sama po sebi ne određuje.

Kako su se tvoji roditelji snašli u novonastaloj situaciji?
Odlično, čak bolje od mene. Mnogo bolje reaguju na izmišljene priče i na maliciozne novinarske napise. Iako oni već znaju, nikada ne propustim priliku da im se na tome beskrajno zahvalim.


Sa kim od bivših sustanara najčešće odeš na kafu?

Za svakodnevno, ili bar jednom nedeljno viđanje na kafi, nemamo vremena. Kafa se desi spontano. U najboljim odnosima sam ostala sa Nikolom, Jelenom, Majom i Daliborkom.

Da li si još uvek u kontaktu sa Markom?
Nismo ni u kakvom kontaktu jer mislim da za tim više nema potrebe.

Upravo pripremaš svoj prvi album. Šta možeš da obećaš publici?
Muzika će biti vesela, jer mislim da meni ne stoji da pevam neke tugaljive pesme. Tekstovi i melodije su veoma lepi. Sve pesme koje sam do sada izabrala mi se vrlo dopadaju, međutim, to ne znači da će se dopasti i publici, ali se iskreno nadam da hoće jer ću svaku pesmu otpevati najiskrenije. Nadam se da će publika prepoznati te emocije. Najvažnije mi je da publika oseti moju iskrenost.

Da li si ranije razmišljala da se baviš pevanjem?
Razmišljala sam, u smislu da bih mogla to da radim i da mi leži posao ispred kamere, i da mi ne bi bilo teško to da radim. Međutim, nisam ciljano ušla u Kuću da bih se posle bavila pevanjem. Nikada ne pravim dugoročne planove jer nikada ne znam šta nosi novi dan. Lepota života jeste u tome što je spontan.

Vidiš li sebe kao pop pevačicu ili ti je bliža narodna muzika?
Saša Popović ima običaj da ovu muziku nazove „nova srpska muzika”. Mislim da je to stvarno pravi naziv jer i neki pop izvođači koje sada slušamo zvuče više narodno od pesama koje pevaju narodni pevači. Na mom disku će se naći mešavina raznih modernih ritmova koji dolaze sa zapada. Mislim da će publika biti zadovoljna.

Planiraš li da sa novim album promeniš i imidž?
Mladen Milivojević Baron mi je uvek pomagao u stajlingu. Sigurno ću i dalje raditi s njim. Ipak, glupo mi je da ga zovem zbog svake sitnice. Znam lepo da se obučem i sama.


Misliš li da scena zahteva malo provokativniji izgled?

Ne. U novoj sezoni „Granda” će svi imati priliku da vide da se više ne pribegava tom ogoljenom izgledu. Čak i da se pribegava razgolićavanju, ja se tome ne bih povinovala. Kao i svaka žena, volim da otkrijem neke svoje atribute, ali sa merom. Više volim da izgledam seksepilno, a ne provokativno, odnosno da svoje obline naglasim na suptilan način.

Kada si ti u pitanju, publika nije ravnodušna, ili te vole ili te mrze. Šta misliš zašto?
Najgore je kada ne izazivaš nikakvu reakciju! Čim me neki ljudi mnogo vole, naravno da postoje drugi koji me ne vole. Najčešće nailazim na prijatne ljude koji su blagonakloni prema meni, tako da, verovatno, oni koji me ne vole ćute.

Kako reaguješ na informaciju koja se provlači kroz medije da si plasirala priču da si u vezi sa Nikolom Lazetićem?
Novine su željne senzacije, nije im potreban povod da bi počeli o nečemu da pišu. Demantovala sam vezu sa Acom Lukasom i Zekom, a sad koristim priliku da demantujem vezu sa Nikolom Lazetićem. Ništa od toga nije istina. Niti smo bili zajedno, niti smo sada zajedno, niti ćemo ikada biti.


Da li ste uopšte pričali posle žurke na kojoj ste se upoznali?

Ne, upoznali smo se na toj žurci, neobavezno ćaskali pola sata i od toga je napravljena senzacija. Još uvek sam sama, zaljubljena u ljubav, ali ljubav nemam. Veoma bih volela da se zaljubim. Vaga sam u horoskopu, Venera me pokreće i zaista mi je dosta samoće!

Kako mora da izgleda muškarac koji bi tebe privukao?
Muškarac koji samo dobro izgleda, a nema ništa u sebi mene više podseća na Kena, Barbikinog dečka! Da bi me neko privukao, potrebno je da nešto zaiskri, a šta je to, zaista ne umem da objasnim. Muškarac mora da bude interesantan, da zna da mi održi pažnju duže od deset minuta, ali ne svojom glupošću. Želim muškarca koji može da mi ponudi ljubav, a ne novac u zamenu za ljubav. Volim obične stvari, a u poslednje vreme mi svi nude sve osim toga.