Broj 51
Početna > Zanimljivosti > MUŠKE LAŽI

MA, ŠTA MI REČE?!

MUŠKE LAŽI

Muškarci ili ne znaju da lažu ili to rade savršeno. Oni koji znaju, uglavnom kažu da nikada ne pribegavaju neistini, osim u situacijama kada je bolje reći malu laž nego gorku istinu

Istina koje muškarci nisu ni svesni, a sve žene znaju, jeste da je muška narav ta koja ih tera da svakoga dana izuste barem jednu neistinu. Naravno, muškarci to ne nazivaju lažima, već izvrtanjem istine. Evo koje su najčešće muške laži, izgovorene da bi se mi, žene, osećale bolje.
 
  Ne volim da idem u striptiz barove

  Striptiz barovi, baš kao i pornografski filmovi, ugađaju primarnim muškim seksualnim instinktima. Žene prosto ne mogu da shvate da se muškarcima sviđa da gledaju lepe gole žene koje plešu na pozornici. Iako se možda nekome ne čini tako, ali ova laž učvršćuje vezu, jer ona ženama pumpa samopouzdanje misleći kako njen dragi ne fantazira apsolutno ni o kome osim nje. Žene ne bi trebalo da se ljute, jer ni one neće svom dragom priznati da gledaju filmove zbog nekog zgodnog glumca ili romantičnih seksi scena.
 
  Razgovaraćemo o tome posle
  Ova mala fraza omogućava muškarcu da prekine svađu ili bilo koji razgovor koji se ne razvija u povoljnom smeru. U većini slučajeva, to znači da oni nikada ne žele o tome da razgovaraju i da je, što se njih tiče, ta tema zauvek završena.
 
  Ne razmišljam o drugim ženama
  Još jedno poricanje s kojim se žene često susreću. Ova laž je jednostavno neophodna. Dame će priznati da više vole da čuju ovu surovu laž, nego pravu istinu, jer ne postoji muškarac koji nikada nije pomislio na drugu ženu.
 
  Volim romantične komedije
  Neke neistine postoje samo zato da bi muškarce poštedele gubitka energije. Ovo je jedna od njih. Umesto da objašnjavaju kako su romantične komedije nerealne, smešne i dosadne, oni pribegavaju „istinitim lažima” poput ove, a onda se samo isključe tokom filma.
   
  Volim da se družim sa tvojom mamom

  Ponekad put do ženinog srca vodi preko njene porodice, čak i ako su oni blago nepodnošljivi. Ukoliko je muškarac ozbiljan po pitanju vaše veze, vreme provedeno s roditeljima njegove drage, i te kako će mu koristiti. A, kada sam kaže, ničim izazvan, kako voli da sa vama ide kod njih na večeru, znajte da baš i nije iskren, nego hoće da vam ugodi.
 
  Žao mi je
  Bilo da ovim rečima rešavaju neugodnu situaciju ili su ostali bez argumenata, ove dve reči muškarcima mogu da spasu dan, a možda čak i nešto više. Čak ako su dovoljno uverljivi, ovo je najbolji put da naš pogled pun besa preobrate u osmeh.
 
  Ne bih te nikada lagao

  Ovo je jedna od najpopularnijih laži koja se može nadovezati na sve ostale neistine ili se koristiti samostalno, u zavisnosti od situacije. Naravno, žene znaju da je ovo najveća laž izgovorena od strane muškaraca, ali kada one počnu sa malim, lukavim izjavama, muškarci, čuvajte se!