Broj 50
Početna > Intervju > TAJNI SNOVI

NATAŠA STOJČEVIĆ

TAJNI SNOVI

Manekenka i voditeljka Nataša Stojčević pleše do snova, a o čemu sanja pokušali smo da saznamo...

Ljubav
  Ova reč, tj. njeno značenje je od presudnog značaja u mom životu, bez obzira na to da li se misli na partnerske ili prijateljske odnose, stvari koje volim, hobije... Odrasla sam okružena bezuslovnom ljubavlju roditelja. Postavili su mi veoma visoke standarde i ne umem da dajem manje od toga, ali i ne prihvatam manje. To možda i nije toliko zahvalno jer psiholozi kažu da su sve druge ljubavi sem roditeljske uslovne. Dešavalo mi se da gubim sebe u ljubavi ali bih tada, po cenu velike trenutne boli, prekidala takvu situaciju i uvek vraćala sebe na svoje mesto. Bilo je trenutaka kada sam mnogo patila, ali i to je cena nekih ljubavi. Ipak, sreća koju sam najčešće osećala je nenadmašna.

  Prijateljstvo
  Imam divne prijatelje bez kojih mi život nikako ne bi bio isti. Nažalost, doživela sam da ostanem bez najboljih drugarica, i one će mi zauvek nedostajati jer živimo daleko jedne od drugih. Nema stvari koju ne bih učinila za najbliže prijatelje i imam apsolutno poverenje u njih iako nisam lakoverna. Cenim dobrotu, doslednost i normalnost kod ljudi, a moje okruženje je baš takvo. Ponosna sam na to.

  Putovanja
  Dosad ste pogodili redosled mojih prioriteta u životu. Putovanja toliko volim da kriziram, kao sada, ukoliko duži vremenski period nigde ne otputujem. Putovala sam mnogo - Italija, Francuska, Španija, Nemačka, Engleska, Rusija, Turska, Japan... I htela bih u budućnosti putovati još mnogo više. Sanjam o putovanju na Kubu dok je još ovakva, u Ameriku, ali najviše od svega jedva čekam da vidim Tadž Mahal!

  Novac
  Novac je nužnost. Kao takvog ga doživljavam i tretiram. Služi za trošenje i držim se one Ako ne daješ, ne možeš ni da dobiješ. Nikada ga nisam imala baš mnogo, ali se dešavalo da ga imam (ni)malo. I sve sam preživela. Volela bih da ga imam dovoljno za prosečan život. Naravno da bih volela da ga imam i više ali sam realna i znam da to nije moguće. Poznajem sebe i znam da nisam spremna na prevelika odricanja, nemam debeo obraz i nikakav sam račundžija.

  Klopa
  Jedem neredovno iako mnogo volim dobru i neobičnu hranu. Restorani, restorani! Da nema njih, verovatno bih imala 40 kilograma s krevetom. Volim začinjenu, indijsku hranu, japansku, kinesku. Omiljeno jelo su mi gambori u crvenoj buzari, tada prste bukvalno poližem! I da ne zaboravim picu. Kakav Kolumbo - živeo onaj ko je izmislio picu!


  Ples

  Odmalena sam se bavila, nekad manje nekad više, plesom. On je moja velika ljubav. Nekad čak „plešem u sebi”. To nisam ni znala dok me jednom u bioskopu nisu pitali što se treskam, a ja shvatim da kad god slušam neku muziku imam potrebu da đuskam pa makar samo zamišljala da to radim. Drago mi je što sad u emisiji imam priliku da naučim prave „školske" korake. Ples zaista podiže raspoloženje.


  Nada

  Nikad ne umire? Ili umire poslednja? Nažalost, spoznala sam kako je to kad je potpuno izgubiš, a da to nikako nisi želeo. Ostane veliki ožiljak. Međutim, ipak bih izgovorila čuvenu poslovicu Ko zna zašto je to dobro?