Broj 50
Početna > Zanimljivosti > ŠTA JE VAŠ ŠEF U HOROSKOPU?

ŠTA JE VAŠ ŠEF U HOROSKOPU?

Sigurno znate šta je vaš šef u horoskopu. Pretpostavljeni mogu puno da vam pomognu da napredujete u poslu, ali vas lako mogu i otpustiti. Iako nije presudno, nije loše da saznate kakav je horoskop vašeg šefa...

OVAN (21. 3 - 19. 4)
  Ovan šef je motor pokretač. On uzima stvar u svoje ruke i očekuje od svih ostalih isto. Direktni su, ne trpe budalaštine i sami ih ne prave. Ovnovi vam kažu šta se od vas očekuje i očekuju da to izvršite brzo. Detalje u poslu morate otkriti sami. Brzo se naljute, ali brzo i zaboravljaju ljutnju.
 
  BIK (20. 4 - 20. 5)
  Moto kod Bikova je strpljenje. Žurba vam neće doneti dodatne bodove kod njih. Čak i kad vam treba više vremena, Bikovi šefovi cene korektno i tačno odrađen posao. Ali, budite spremni da čekate do petka odgovor na pitanje koje ste postavili u ponedeljak. Bikovi imaju oštro oko i za zadnje redove, mrgode se na preduge lične telefonske razgovore i preterano posećivanje kopir aparata. Ali, uvek možete računati na njegovo toplo srce i savet pri praktičnim problemima.
 
  BLIZANCI (21. 5 - 20. 6)
  Ovaj šef radi više stvari odjednom - razgovara telefonom dok proverava imejl i dovikuje šta treba da se obavi. Oni koji ne mogu da drže korak s umom Blizanaca koji funkcioniše na više koloseka, lako će biti ostavljeni u prašini. Blizanci se dive inteligenciji i radoznalosti. Obično su vedri i raspoloženi, ali u sekundi mogu postati natmureni i zajedljivi. Ne shvatajte to lično, za tili čas će se opet razvedriti.
 
  RAK (21. 6 - 22. 7)
  Rak šef je kao mama ili tata, pastir koji pazi na stado. Smatrajte se članom porodice. Naići ćete na nekog ko će vas uvek saslušati, ali se od vas očekuje i bezrezervna odanost. Prepiranje, zlovolja i mušičavost, tipične Rakove mane, prihvatljivi su, ali odavanje tajni iz firme nikako nije. Ovaj šef nosi oklop oko sebe i često se povlači u svoju ljušturu - poštujte zatvorena vrata.
 
  LAV (23. 7 - 22. 8.)

  Ključ razumevanja Lava kao šefa je - on je uvek u pravu! Čak i kad nešto bolje znate, promislite dva puta pre nego što mu ukažete na greške. I nikad, nikad to ne činite pred drugima. Svet se vrti oko Lavova i čak i oni najljubazniji među njima vole da osećaju da „vode sve”. Poštovanje im je veoma bitno - pokoravajte se njihovom autoritetu, ali nemojte se ponižavati i otimati se za njihovu pažnju. Izgubićete poštovanje. Plus je i što vas šef Lav može istinski kreativno nadahnuti.
 
  DEVICA (23. 8 - 22. 9)

  Devica šef je pedantna u detaljima i voli sređenu kancelariju. Tačnost i marljivost se smatraju vrlinama. Nered Devicu čini nervoznom - ovaj znak voli da ima kontrolu nad svojim okruženjem, ali voli da bude i uslužna i neće oklevati da vam pomogne kad god vam zatreba, čak i kad to zahteva njen lični angažman s vremena na vreme. Nežno postavite neophodne granice.
 
  VAGA (23. 9. - 22. 10.)
  Pravda je jedna od najvažnijih stvari za Vagu šefa. Ona će težiti pravednosti i u radnom opterećenju i u tome kako postupa prema svakoj osobi, bez obzira na pol ili položaj. Takođe, ovaj šef očekuje od vas isto. Poseduju oštar um i odlične veštine pregovaranja. Neće podnositi širenje tračeva ili loših vibracija. Ako imate problema s nekim na poslu, uključujući i sa samim šefom, organizujte sastanak, razgovarajte dok pravda ne bude zadovoljena.
 
  ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

  Ovaj šef je enigma. Spolja prijateljska i naoko otvorena, Škorpija je oprezna pri otkrivanju istina o sebi, puna nepoverenja prema drugima. Šef rođen u ovom znaku je odličan menadžer. On vidi sve vaše skrivene motive. Šta god da kažete, on će to sačuvati u memoriji kako bi kasnije donosio sudove o vama. Kako god bilo, budite otvoreni i pošteni kako biste izbegli otrovne ubode.
 
  STRELAC ( 22. 11 - 21. 12)

  Strelac je zabavan šef dokle god poštujete njegovo ili njeno mišljenje. Voli debate, ali voli i da pobedi. Najgori od njih su sveznalice koji nikad ne prestaju uzalud trošeći vreme. Mogu biti odlični mentori i vođe u poslu. Možete ih čak smatrati mudracima, veliki su putnici i znaju puno stvari.
 
  JARAC (22. 12 - 19. 1)
  Jarac se prirodno uzdiže do pozicije autoriteta i voli da govori ljudima šta da rade. Ove osobe imaju tople roditeljske osobine, ali nisu uvek istančano osetljive. Tražite jasno ono što vam treba. Držite lične traume u sebi, ovaj se šef divi ljudima koji sami rešavaju probleme i cene spremnost da se posao stavi iznad svega.
 
  VODOLIJA (20. 1 - 18. 2)
  Ovaj šef se ponosi sposobnošću prekoračenja granica, ali kad dođe do njih, može biti vrlo krut, strog i nepopustljiv. Poznati su kao timski igrači. Šef Vodolija se katkad čini odsutan ili potpuno hladan, ali on je tada samo izgubljen u svom vlastitom svetu. Tada i tako dolazi do genijalnih ideja.
 
  RIBE (19. 2 - 20. 3)
  Ribe su obično vrlo drage i mogu biti vrlo uslužne. Nemojte previše iskorišćavati tu šefovu osobinu kasneći ili izostajući s posla jer će u jednom trenutku poludeti i onda vam se loše piše. Postoji čelična strana kod Riba koja im daje disciplinu da budu toliko kreativni. Ribe će ceniti ako im pomognete u organizaciji jer im to nije jača strana.